Keukenblad composiet

Keukenblad composiet

Een keukenblad van composiet is oersterk en kan geleverd worden in vrijwel eindeloos veel kleuren. De hoge dichtheid van dit materiaal zorgt ervoor dat er geen water of vocht in het keukenblad zal dringen. Dit maakt elk composiet keukenblad hygiënisch.

De voor- en nadelen van keukenblad composiet

Composiet aanrechtbladen zijn hittebestendig, krasbestendig en stoot- en snijvast. Zoals we al noemden, is een keukenblad van composiet verkrijgbaar in talloze kleuren. Het materiaal is oersterk en zeer hygiënisch. En dat zijn zeker belangrijke eigenschappen in de keuken. Houd er wel rekening mee dat een keukenblad van composiet gevoelig is voor vlekken en dat verkleuring van het aanrechtblad op kan treden. 

Een keukenblad composiet is...

  1. Oersterk
  2. Hygiënisch
  3. Hittebestendig
  4. Krasbestendig
  5. Stootvast
  6. Snijvast

Composiet keukenblad
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Kies voor de kwaliteit van Tieleman Keukens

Wanneer u een nieuwe keuken wilt met een keukenblad van composiet, dan doet u er goed aan om te kiezen voor Tieleman Keukens. Onze klanten belonen ons met een hoog cijfer op Opiness, en we zijn ook al meermaals uitgeroepen tot beste keukenspecialist van Nederland. Kiest u voor een keukenblad van composiet, dan zorgt onze eigen montagedienst ervoor dat deze tot uw volledige tevredenheid wordt geïnstalleerd. 

Maak een afspraak in de showroom

Als u bij ons langskomt in de showroom, loopt u langs een prachtig aanbod van onze keukens. Daar vertellen wij u in een persoonlijk gesprek graag meer over onder andere composiet keukenbladen. Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs, of laat ons terugbellen. U kunt ook uw vraag achterlaten in ons contactformulier.