Siemens iQ700 oven

Terug naar overzicht

De nieuwe iQ700 oven is een veelzijdig talent, verpakt in een uniek design. De greep is dusdanig vormgegeven dat deze bijna niet zichtbaar is wanneer u voor de oven staat. 

Opties

Oven van hoogwaardig glas
Greep bijna onzichtbaar
TFT-touchdisplay
Bruining-functie

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Siemens iQ700 oven

Overtuigend in ieder opzicht

Een slimme oven die gemaakt is van slimme materialen. Dat is de nieuwe iQ700-oven. De ovendeur is van hoogwaardig glas, ontworpen om de warmte binnen te houden en tegelijkertijd de intelligente oven te laten stralen. De greep is dusdanig vormgegeven dat deze bijna niet zichtbaard is wanneer u voor de oven staat, maar biedt wel een stevige houvast om gerechten gemakkelijk in de oven te plaatsen en uit de oven te halen. Daarnaast zorgt hij ook nog eens voor een prachtig designstatement in de keuken.

TFT-touchdisplay

Het nieuwe iQ700-ovenmenu is toegankelijk via het hoge resolutie TFT-touchdisplay. Het heldere contrast en de kleuren van het display representeren de hoge functionaliteit van de oven en zorgen er tegelijkertijd voor dat het gemakkelijk is om door alle opties te navigeren. Met de duidelijke afbeeldingen van alle voorgeprogrammeerde gerechten, de verschillende bruiningsniveaus en instructies wordt koken nóg intuïtiever en plezieriger. In totaal zijn er drie verschillende displays, afhankelijk van de oven die u kiest.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Siemens iQ700 oven
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Siemens iQ700 oven
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Siemens iQ700 oven

Kies een favoriet niveau van knapperigheid

De nieuwe iQ700-oven is uitgerust met de Individuele Bruining-functie en biedt een keuze uit vijf verschillende bruiningsniveaus. En terwijl het gerecht in de oven wordt bereid, houdt de geïntegreerde camera het gekozen bruiningsniveau nauwlettend in de gaten. Als het gerecht klaar is, schakelt de oven automatisch uit en krijgt u een melding op uw smartphone dat het gewenste bruiningsniveau is bereikt. Altijd het lievelingsgerecht precies zoals u het lekker vindt.

Meer weten?

De nieuwe iQ700 oven is een veelzijdig talent, verpakt in een uniek design. Koken heeft altijd al een verbindende rol gespeeld en zo is de keuken een plek geworden voor warmte en gezelligheid. Met de iQ700 oven kunnen gemakkelijk de lekkerste gerechten gemaakt worden. Wilt u meer weten over de iQ700 oven van Siemens? Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Of vraag ons kosteloze magazine aan voor nog meer keukeninspiratie. Lees alles over deze veelzijdige oven op de website van Siemens.

Afspraak maken Stijlboek maken Magazine aanvragen

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer