Siemens iQ700 koelkast

Terug naar overzicht

De nieuwe iQ700-inbouwkoelkast is een echte gentleman in de keuken. Dankzij de innovatieve openAssist opent de iQ700 de deur voor u.

Opties

Home Connect
HyperFresh vershoudlade
Producten sneller koelen met superKoelen
Deur sluit automatisch met SoftClose
BottleRack: bewaar flessen veilig en binnen handbereik
SafetyGlass-plateaus

De Siemens iQ700 koelkast helpt een handje wanneer u dat nodig heeft. Herkenbaar? Er komen gasten voor het diner en u heeft uw handen vol aan het bereiden van een heerlijk menu. En dan, wanneer het dessert klaar is, heeft u beide handen nodig om dit in de koelkast te zetten. Een derde hand om de koelkastdeur te openen zou in dit geval erg handig zijn. Gelukkig helpt de iQ700-koelkast met openAssist u graag.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Siemens iQ700 koelkast
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Siemens iQ700 koelkast

De gentleman onder de koelkasten

De nieuwe iQ700-inbouwkoelkast is een echte gentleman in de keuken. Dankzij de innovatieve openAssist opent de iQ700 de deur voor u. Hoe? Een zachte aanraking volstaat. En in een oogwenk laat de iQ700 zijn goede manieren zien. De koelkastdeur wordt automatisch gesloten wanneer deze op een kier staat.

Een verse oplossing voor verse ingrediënten

En terwijl u bij de koelkast staat, haalt u uit de fruitlade heerlijke sappige aardbeien. Het is geen toeval dat deze aardbeien smaken alsof ze net vers van de markt komen. Met zijn innovatieve hyperFresh Premium 0°C-technologie biedt de iQ700 de beste omstandigheden voor het bewaren van fruit, groente, vlees en verse vis. Dankzij een slim systeem past de iQ700 in iedere lade de temperatuur en vochtigheid aan.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de iQ700 koelkast van Siemens? Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Of vraag ons kosteloze magazine aan voor nog meer keukeninspiratie. 

Afspraak maken Stijlboek maken Magazine aanvragen

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer