Siemens wijnklimaatkasten

Terug naar overzicht

Met een wijnklimaatkast van Siemens houdt u uw favoriete flessen op optimale temperatuur met elektronisch geregelde temperatuurzones.

Opties

Vrijstaand, inbouw of onderbouw
Geheel uitschuifbare eikenhouten planken
UV-licht blokkerend glas
Verschillende temperatuurzones

Een echte wijnliefhebber? Dan is een wijnklimaatkast of een wijnkast een must op te hebben in de keuken. De wijnklimaatkasten van Siemens houden uw favoriete flessen op de optimale temperatuur met elektronisch geregelde temperatuurzones. De wijn ligt op extra sterke, die gemakkelijk schoon te houden platen. De wijnkoelkasten bieden innovatieve functies zoals Home Connect en touchControl. Er zijn verschillende modellen wijnklimaatkasten in het assortiment van Siemens. Voor ieder wat wils!

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Siemens wijnklimaatkasten
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Siemens wijnklimaatkasten

Eikenhouten plateaus

De wijnklimaatkasten van Siemens wijn allemaal voorzien van eiken houten plateaus. Uw wijnen worden hier mooi op gepresenteerd. Naast dat het er mooi uitziet, voorkomt het ook onnodige trillingen die de kwaliteit kunnen beïnvloeden.

Temperatuurzones

De twee temperatuurzones in de wijnklimaatkasten zorgen ervoor dat iedere wijn altijd perfect op dronk is. Serveer uw wijn in stijl met de Siemens wijnklimaatkast. Deze wijnklimaatkast toont niet alleen uw wijnen op spectaculaire wijze via het uitschuifbare eikenhouten plateau, maar bewaart ze ook op de optimale temperatuur dankzij instelbare temperatuurzones.

Glazen deur met UV filter

Direct zonlicht kan de smaak, kleur en structuur van de wijn beïnvloeden. Dankzij het UV filter in de glazen deur van deze Siemens wijnklimaatkast wordt de kwaliteit van uw geliefde wijnen behouden.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Siemens wijnklimaatkasten
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Siemens wijnklimaatkasten

Modellen wijnklimaatkast

Siemens heeft verschillende modellen wijnklimaatkasten; vrijstaande wijnklimaatkasten, inbouw en onderbouw wijnklimaatkasten. Heeft u niet veel ruimte in de keuken, maar wel de wens voor een wijnklimaatkast? Ook dat is geen probleem bij Siemens. Het compacte iQ500 model heeft een afmeting van 82 x 30cm en er kunnen maarliefst 21 flessen in bewaard worden. 

Ontdek alle modellen wijnklimaatkasten van Siemens

Meer weten over de Siemens wijnklimaatkasten?

Wilt u ook een Siemens wijnkast in uw keuken? Kom langs in onze showroom in Middelharnis, onze adviseurs vertellen u graag meer. Kijk voor meer informatie over de Siemens wijnklimaatkasten op de website van Siemens.

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer