Bora X BO; de nieuwe eenvoud in het koken. Na de revolutionaire afzuigtechnologie komt Bora nu met iets nieuws op de markt. Met de nieuwe Bora X BO, de eerste flexibele oven, heeft u dankzij de zachte en gelijkmatige stoomopwekking perfecte kook- en bakresultaten.

Opties

Topprestatie / beste kook- en bakresultaat
Reinigen in een handomdraai
Perfect design
Eenvoudige bediening
Schone lucht en vrij, onbelemmerd zicht
Uitklapbaar 19-inch touchscreen
Goed zicht dankzij de BORA Clear View automatische stoomextractie voor de deuropening
BORA Smart Open - automatische deuropening na BORA Clear View stoomextractie
Innovatieve, volautomatische reiniging van de oven
eSwap - eenvoudig filters wisselen vanaf de voorzijde door het display omhoog te klappen

Bora X BO

De X BO is de perfecte aanvulling voor een allesomvattende kookervaring, past perfect bij een modern keukendesign. Het ensemble van flexibele oven en kookveldafzuigsysteem kan probleemloos worden gecombineerd en bundelt de voordelen van de modernste kookmethodes met effectieve afzuigtechnologie.

Of het nu gaat om krokant gebraden rosbief, overheerlijke gegrilde groente of de perfecte croissants: dankzij de optimale warmteverdeling maakt u de lekkerste gerechten. Zelfs wanneer er drie gevulde bakplaten tegelijk naar binnen worden geschoven. Wanneer u bijvoorbeeld veel croissants tegelijk maakt op drie bakplaten zullen ze allenmaal even lekker smaken. Bekijk ook eens inspiratie voor heerlijke recepten met de Bora X Bo.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Model BORA X BO
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Model BORA X BO
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Model BORA X BO

Oven met kantelbaar display

Uniek aan deze oven is het kantelbare display. Het scherm is maar liefst 19-inch groot en kan dus omhoog geklapt worden. Het touchscreen reageert net zo comfortabel op aanrakingen als bij een smartphone. En dankzijn de talrijke vooraf geconfigureerde programma's en de intuïtieve gebruikersbegeleiding wordt koken kinderspel.

Automatische stoomafzuiging

Dankzij de automatische stoomafzuiging wordt de stoom naar achteren geleid voordat de deur wordt ontgrendeld en automatisch wordt geopend, geheel zonder geurtjes. Het speciale filter absorbeert alle geuren, zelfs die van vissen. Doordat het stoom via achteren geleid wordt, voorkomt het dat bij het openen van de deur stoom in het gezicht komt.

Eenvoudig schoonmaken

Het schoonmaken van de oven is niet het favorietje klusje. Maar met de Bora X BO is het schoonmaken van de oven nog nooit zo makkelijk geweest. Er zitten drie verschillende reiningsprogramma's op van snelle tot intensieve reiniging. Afvegen is niet nodig! Met behulp van de cartridge met twee kamers wordt de ovenruimte in een handomdraai weer brandschoon.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Model BORA X BO
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Model BORA X BO
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Model BORA X BO

 

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer