Pelgrim plafondunit met randafzuiging

Terug naar overzicht

Deze moderne afzuigkap kan strak in het plafond worden ingebouwd. Met de meegeleverde afstandsbediening kies je eenvoudig de gewenste stand, zoals de naloopstand: de afzuiging stopt dan van zelf na de ingestelde tijd.

Opties

Verkrijgbaar in matzwart en wit
Geschikt voor afvoer naar buiten en recirculatie
Platte motor
Afzuigcapaciteit 480 - 700 m³/h
Elektronische druktoetsen en afstandsbediening
4 x 1,1 W dimbare LED spots

Op zoek naar een prachtige moderne kap die strak in het plafond van je keuken ingebouwd kan worden? Deze 90 cm brede plafondunit van Pelgrim is wat je zoekt. De witte RAL 9010 kleur van de kap past perfect in iedere keuken en valt optisch weg in het plafond. De bediening gaat eenvoudig via de meegeleverde afstandsbediening. De platte motor heeft een afzuigcapaciteit van 700 m³/h. Tijdelijk extra hoge afzuigcapaciteit nodig of wil je de naloopstand aanzetten? Het is allebei mogelijk dankzij de speciaal ingebouwde extra functies. Er is slechts een minimale inbouwhoogte van 19,5 cm nodig om deze afzuigkap in te kunnen bouwen. Tevens is de motor draaibaar; hierdoor is voor, achter, links en rechts uitblazen mogelijk. Tot slot maken de vier dimbare LED spots (1,1 W) het apparaat helemaal af.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Model Pelgrim plafondunit met randafzuiging
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Model Pelgrim plafondunit met randafzuiging
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Model Pelgrim plafondunit met randafzuiging
 • Intensiefstand
  Tijdelijk extra hoge afzuigcapaciteit nodig? Schakel dan de intensiefstand in. De afzuigkap schakelt na bepaalde tijd automatisch weer uit. Dit is een handige functie voor als er bijvoorbeeld iets is aangebrand en de lucht snel ververst moet worden.
 • Naloopstand
  De naloopstand is ideaal om de laatste kookdampen af te zuigen na het koken. Deze stand schakelt zichzelf na een bepaalde tijd automatisch uit. Soms is het ook mogelijk om zelf het aantal minuten in te stellen.

Meer informatie over deze Pelgrim afzuigkap

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar deze plafondafzuigunit van Pelgrim? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Wij helpen u graag!


Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer