Miele 7000 serie inductiekookplaat

Terug naar overzicht

De Miele 7000 serie inductiekookplaat is flexibeler dan ooit. Ieder stukje kookplaat kan benut worden; links, rechts, midden, voor of achter.

Opties

Onbegrensde vrijheid
Intelligente panherkenning
FullSurface-inductie
Conn@ctivity
Silentmove

De Miele 7000 inductiekookplaat geeft je ongekende vrijheid met koken. Koken wordt verheven tot kunst met de 7000 serie inductiekookplaat van Miele. De bediening is gemakkelijk en met wat creativiteit maak je perfecte creaties zoals een topkok deze zou maken.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Miele 7000 serie inductiekookplaat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Miele 7000 serie inductiekookplaatDe Miele 7000 serie inductiekookplaat van Miele is flexibeler dan ooit. Ieder stukje kookplaat kan benut worden; links, rechts, midden, voor of achter. Het maakt niet uit waar de pan op de kookplaat staat, op ieder stukje kookplaat kan gekookt worden. Verplaats de pan waar jij wil koken en de bediening beweegt automatisch mee.

Automatische panherkenning

Zoals hierboven al gezegd is, is de Miele 7000 inductiekookplaat voorzien van intelligente panherkenning die automatisch meegaat wanneer de pan wordt verschoven op de kookplaat. Deze automatische panherkenning wordt mogelijk gemaakt door de FullSurface-inductie. Met alle afwisselende bereidingen in een keuken, wil je je niet laten begrenzen door de kookplaat. En dat hoeft ook niet meer! Koken zonder grenzen is nu namelijk mogelijk met de FullSurface-kookplaat van Miele. Letterlijk, want je bepaalt namelijk zelf waar je de pannen plaatst. Verschuif je een pan, dan verschuift het ingestelde vermogen mee. De FullSurface-kookplaat is niet voor niets de meest flexibele inductiekookplaat ooit. Zo wordt koken nóg leuker.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Miele 7000 serie inductiekookplaat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Miele 7000 serie inductiekookplaat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Miele 7000 serie inductiekookplaat

Miele Con@ctivity

Met Con@ctivity van Miele kun je je volledig concentreren op wat je wilt koken. De afzuigkap en kookplaat kunnen namelijk met elkaar communiceren. Wanneer de kookplaat ingeschakeld wordt, gaat de afzuigkap na korte tijd automatisch aan. De afzuigkap reguleert automatisch de standen van de ventilator. Tijdens het kookproces wordt het afzuigvermogen automatisch aangepast, maar ook kan de afzuigkap altijd handmatig bediend worden.

Ontdek echte perfectie met Miele!

De precieze prestaties en exclusieve innovatie geven een nieuwe dimensie aan het koken. Kom langs in onze showroom en maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer