Novy Pureline Pro

Terug naar overzicht

Met Pureline Pro kun je rekenen op een maximale efficiëntie bij een uiterst stille werking. De automatische snelheidsregeling zorgt ervoor dat de design afzuigkap altijd optimaal functioneert. Neemt de Novy Sense Sensor extra geuren of dampen waar? Dan zet de afzuigkap automatisch een tandje bij. Zo kun jij je ten volle focussen op jouw topgerecht!

Opties

Novy Sense Sensor: automatische snelheidsregeling
Op elk moment de juiste lichtintensiteit en -warmte
Superstil, maximaal efficiënt
Verkrijgbaar met afvoer of recirculatiesysteem
Novy Connect App, afstandsbediening of InTouch via de kookplaat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Novy Pureline Pro
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Novy Pureline Pro

Sfeer en efficiëntie

Een design afzuigkap als sfeerelement in de keuken? Het kan, met onze Pureline Pro! Dankzij de geïntegreerde slimline ledstrip heb je altijd de gewenste lichtintensiteit en -warmte, tijdens én na het koken. Maar er is meer: efficiëntie en gebruiksgemak gaan bij deze plafondkap hand in hand.

Wanneer de Novy Sense Sensor extra kookdampen en -geuren waarneemt, gaat de afzuigkap automatisch krachtiger werken. Combineert de Novy Pureline Pro het beste van twee werelden in één design afzuigkap? Absoluut!

Designafzuigkap met LEDstrips

In kookmodus of sfeermodus? Pureline Pro zet altijd de juiste toon. De designafzuigkap heeft een aanpasbare lichtintensiteit en kleurwarmte (2.700 K tot 5.000 K). Dankzij de uitgebreide keuze en de ingebouwde dimmers stem je de ledstrips altijd perfect af voor de gewenste sfeer. De verlichting is vlak geïntegreerd met een stijlvol resultaat.

Twee uitvoeringen

De Pureline Pro design afzuigkap is er in twee versies. Voor wie minder ruimte heeft, is de Pureline Pro Compact een uitkomst. De compacte motor heeft slechts een inbouwhoogte nodig van 19,5 cm. Door z’n draaibaarheid in meerdere richtingen past deze motor zich vlot aan.

De Pureline Pro heeft dan weer een Cubic motor die in alle richtingen kan draaien en zich zo optimaal aanpast aan de situatie. Bovendien hoeft de motor niet vlakbij de design afzuigkap geplaatst te worden!

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Novy Pureline Pro
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Novy Pureline Pro
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Novy Pureline Pro

Meer weten?

Langskomen in onze showroom? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder en voorzien u van professioneel en vrijblijvend advies.

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer