ETNA Design Inbouw Plafond Afzuigkap

Terug naar overzicht

Wel de lusten, niet de lasten met deze build to ceiling afzuigkap want deze hoeft niet in het plafond ingebouwd te worden. Dankzij de platte motor is de afzuigkap slechts 20cm hoog en kan deze recirculatie afzuigkap aan het plafond bevestigd worden. Een stijlvolle en functionele oplossing voor open keukens en kookeilanden.

Opties

Motorloos
Luxe elektrische klep
Bediening d.m.v. afstandsbediening
2 LED spots in unit
Long-life koolstoffilters
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model ETNA Design Inbouw Plafond Afzuigkap
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model ETNA Design Inbouw Plafond Afzuigkap

Design

Het design van deze afzuigkap is gebaseerd op de vrijhangende RA345 modellen en de RA370ZWA: een ronde vorm met bekende inkeeping met het ETNA logo. De kap is uitgevoerd in RAL9016 wit. Dit is een bekende kleur in veel interieurs: deze verfkleur wordt veelal gebruikt voor plafonds en muren. Het voordeel? Je plafond en afzuigunit hebben dezelfde kleur en de unit valt minder op. Daarnaast is de AOP380WIT slechts 20 cm hoog door een platte motor én heeft hij een luxe glasplaat.

Gebruiksgemak

De plafondunit is natuurlijk te bedienen met een magnetische afstandsbediening. Zo kun je de afzuigstanden gemakkelijk regelen, net als de verlichting. De unit heeft 2 LED spots zodat je alles helder kunt zien.

Meer weten?

Langskomen in onze showroom? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder en voorzien u van professioneel en vrijblijvend advies.

 

 

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer