ATAG XXL Vaatwasser

Terug naar overzicht

Voor de thuiskok die houdt van uitpakken is de ATAG XXL vaatwasser absoluut een heilige graal. Maar liefst 17 couverts tegelijk worden snel en stil brandschoon gereinigd.

Opties

Ruimte voor 17 couverts
Geluidsniveau slechts 40 db(A)
Turbo droogsysteem
Besteklade bovenin
LED binnenverlichting
Powerzone
Bovenkorf te verstellen in hoogte
Flexibele middenkorf

Door zijn uitzonderlijk grote inhoud ruim je in een handomdraai de tafel af. Ook grote ovenschalen en wijnglazen verdwijnen er probleemloos in. Door hem op ooghoogte te plaatsen hoeft je nooit meer te bukken. Zo heb je snel weer een schone werkomgeving en een fijne ruimte om na te tafelen met je gasten.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model ATAG XXL Vaatwasser
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model ATAG XXL Vaatwasser

TurboDrying

Dit is ATAG innovatie op zijn best. Het actieve ventilatiedroogsysteem zorgt op een ongekend effectieve manier voor droging van de vaat. Dit noemen we TurboDrying™. Zo kan het meteen de kast in.

Opvallend stil

ATAG vaatwassers zijn met zorg ontwikkeld. De VA7- en VA8-serie zijn met slechts 40dB zeer stil. Ideaal voor grote open keukens waar je storend geluid tot een minimum wilt beperken.

EasyMatic hendels

Met de EasyMatic hendels verstel je de bovenkorf van de vaatwasser eenvoudig in hoogte. Zelfs met servies erin. Zo creëer je eenvoudig extra ruimte in de onder-, midden- of bovenkorf. Perfect voor vaat in een afwijkend formaat als hoge borden of grote wijnglazen.

Beter voor het milieu

Met het Eco-programma bespaar je energie én water. Het uitgekiende programma combineert de optimale hoeveelheid water en energie voor doeltreffende reiniging. Het programma duurt wat langer, maar daar merkt je ‘s nachts niks van.

Uitgekiend sproeisysteem

Elke thuiskok heeft graag brandschoon servies in de kast. Klaar om de tafel mee te dekken. Het uitgekiende sproeisysteem van ATAG heeft 7 tot 10 sproeiniveaus, die zelfs lastige hoekjes bereiken. Dat betekent een schonere vaat én zuiniger met water en energie. Ideaal is ook dat je door de Powerzone niet hoeft voor te spoelen. Handig om te weten: het aantal ‘+’jes in het icoon geven aan hoeveel Powerzones er aanwezig zijn.

Meer weten?

Langskomen in onze showroom? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder en voorzien u van professioneel en vrijblijvend advies.

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer