ATAG MAGNA Plafondunit

Terug naar overzicht

Deze bijzondere afzuiging is de perfecte oplossing om een open gevoel te creëren in je keuken. Door de dunne constructie kan hij ook in een slanke koof worden gebouwd. Je hebt de keuze tussen een RVS of witte uitvoering.

Opties

Maximale afzuigcapaciteit 759 m3/h
Dimbare LED-verlichting
Geschikt voor recirculatie en afvoer naar buiten
Winnaar iF Design Award 2020
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model ATAG MAGNA Plafondunit
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model ATAG MAGNA Plafondunit

Heldere verlichting

Tijdens het koken wil je goed licht, tijdens het eten sfeer. Daarom heeft de afzuigkap dimbaar LED-licht met de keuze tussen warm en koel licht.

Efficiënte ventilatie

Goede ventilatie is essentieel. Deze afzuigkap heeft een unieke randafzuiging. De luchtsnelheid is hierdoor wel 5 tot 7 keer hoger. Etensgeuren en vetten hebben zo nauwelijks de kans om te ontsnappen. De vetfilters maak je handig schoon in de vaatwasser.

Chique afstandsbediening

De slimme afstandsbediening merkt als je hem wilt gebruiken. Hij licht op en alle functies zijn gelijk te gebruiken. Van de afzuiging tot het instellen van het licht.

Winnaar iF Design Award 2020

De iF Design Award is de oudste onafhankelijk designprijs ter wereld. Het is een symbool van uitstekende ontwerpprestaties die zich richten op de innovatieve kracht van design. Ze worden jaarlijks toegekend door de iF International Forum Design GmbH uit Hannover. Verdeeld over verschillende categorieën worden de inzendingen door een onafhankelijk panel van experts beoordeeld op verschillende criteria. De concurrentie was groot, met 7.298 inzendingen uit 56 landen zijn we dus ook trots dat deze MAGNA plafondunit deze prijs heeft gewonnen.

Meer weten?

Langskomen in onze showroom? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder en voorzien u van professioneel en vrijblijvend advies.

 

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer