Aga fornuizen

Terug naar overzicht

Een AGA fornuis koop je voor het leven. Achter het klassieke uiterlijk van iedere AGA schuilt een gietijzeren kern. Deze kern houdt warmte op bijzonder efficiënte wijze vast en geeft het langzaam door aan de ovens en kookplaten.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Aga fornuizen
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Aga fornuizen
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Aga fornuizen

Het traditionele Aga fornuis werd 80 jaar geleden ontworpen, maar is vandaag de dag nog steeds zeer populair. Aga heeft fornuizen met twee, drie en zelfs vier ovens. Ook zijn er speciale uitvoeringen, bijvoorbeeld fornuizen met kenmerken uit de dertiger jaren. Een groot voordeel van een Aga fornuis kopen, is dat ze in bijna iedere kleur leverbaar zijn, bijvoorbeeld in de kleuren aubergine (paars), heide (zachtpaars), British Racing Green (groen), Pistache-groen (lichtblauw), Pearl Ashes (grijs) en donkerblauw.

Een AGA fornuis is altijd klaar voor gebruik en heeft, dankzij de zelfregulerende werking, geen schakelaars of draaischijven. De thermostaatregeling zorgt voor een constante temperatuur terwijl de hoogwaardige isolatie van de behuizing en de kookplaatdeksels ervoor zorgen dat iedere AGA een laag brandstofverbruik heeft. Daarom geeft de AGA die bijzonder aangename warmte in uw keuken.

Meer weten over Aga fornuizen? Kom naar de showroom van Tieleman Keukens, waar je enkele voorbeelden ziet van ingebouwde Aga fornuizen.

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer