Pando wijnkoelkasten

Terug naar overzicht

Met Pando wijnkoeling haalt u kwaliteit naar uw keuken. Pando is een hoogstaand Spaans merk met haar hoofdkantoor gevestigd in Barcelona. Pando biedt een ruim assortiment aan met wijnklimaatkasten geschikt voor integratie in de keuken.

Opties

Greeploos
Inbouw
Onderbouw

Binnen het assortiment van Pando is een onderverdeling gemaakt in drie categorieën: Inbouw, inbouw greeploos en onderbouw. Alle inbouw wijnklimaatkasten van Pando zijn zelfventilerend. Dankzij het ingebouwde automatische ventilatiesysteem, kunnen deze wijnkoelkasten & wijnklimaatkasten in elk soort meubel worden gemonteerd, zowel in een kolomkast alsook (indien de afmeting van de wijnkast dit toelaat) onder het werkblad of op de kopse kant van een kookeiland.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Pando wijnkoelkasten
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Pando wijnkoelkasten

Pando is vooruitstrevend in ontwerp en gebruik dankzij meer dan 40 jaar ervaring in keukenland. Pando wijnkoeling heeft meerdere oplossingen om uw beste flessen te presenteren en te bewaren op de ideale temperatuur. Met de ervaring van Spanje op het gebied van wijn en de kennis van Pando in de keukenbranche is de wijnkoeling van Pando perfect ontworpen voor liefhebbers van design alsook voor de meest veeleisende wijnliefhebbers in het land. Een ware eyecatcher voor iedere keuken, en een veilige plaats voor uw wijn. Kortom, een indrukwekkende uitbreiding voor iedere keuken! Op de wijnkoeling van Pando geniet u 5 jaar volledige garantie.

Alle modellen zijn voorzien van sfeervolle blauwe LED binnen verlichting wat Pando tot een ware eyecatcher maakt in uw Tieleman-keuken. Pando heeft een duidelijke visie, een transparante organisatie én een krachtig verkoop- en servicenetwerk. Dit tezamen met een prachtig ontwerp bieden het draagvlak om u een breed assortiment van een hoogwaardige merk te kunnen aanbieden.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Pando wijnkoelkasten
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Pando wijnkoelkasten
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Pando wijnkoelkasten

Wilt u ook een Pando wijnkoelkast in uw keuken? kom dan naar onze showroom in Middelharnis, onze adviseurs vertellen u graag meer. Kijk voor het complete assortiment wijnklimaatkosten op de website van Pando.


Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer