Novy Fusion Pro

Terug naar overzicht

De Novy Fusion Pro is een mooie en subtiele oplossing voor iedere keuken. Een afzuigkap is noodzakelijk om de kookgeuren uit de keuken te verwijderen. Maar een afzuigkap neemt ook vaak veel ruimte in beslag. Heb je bovenkastjes in de keuken, dan ben je al snel veel ruimte kwijt voor de afzuigkap. De Fusion Pro is compact en heeft een elegant design.

Opties

Vlakschermafzuigkap
Verkrijgbaar in wit en antraciet
Wit verkrijgbaar in 60 en 90 cm
Antraciet verkrijgbaar in 60, 90 en 120 cm
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Novy Fusion Pro
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Novy Fusion Pro
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Novy Fusion Pro

Handig voor ondiepe bovenkasten

Voor elke keukensituatie is een geschikte afzuigkap, zo ook voor kleine keukens waarbij je alle ruimte zo optimaal mogelijk wilt benutten. Het is natuurlijk zonde als je veel ruimte kwijt bent voor de afzuigkap. Want waar moet je bijvoorbeeld al je kruiden kwijt? Naast dat de Fusion Pro een handige uitsparing heeft, heb je ook maximale opbergruimte.

Maximale opbergruimte is één van de vele voordelen van deze vlakschermkap. Zo heeft de Fusion Pro een effectieve stille afzuiging, efficiënte meerlagige vetfilters en is het mogelijk om de afzuigkap te bedienen vanaf de kookplaat. Na gebruik verdwijnt de Fusion Pro naadloos in de kast. Dit zorgt ervoor dat de afzuigkap niet opvalt in de keuken en de strakke lijnen van de bovenkasten behouden blijven.

Elegant design

Om de kookgeuren zo goed mogelijk af te voeren naar de afzuigkap, heeft de Fusion Pro een transparante klep die je tijdens het koken kunt kantelen. Handig, zo vergroot je namelijk het opvangoppervlakte van de kookdampen en worden ze direct naar de juiste plaats afgevoerd. De afvoer kan zowel naar buiten zijn als een recirculatiesysteem.

Bij een recirculatiesysteem worden de kookdampen gezuiverd door een monoblock koolstoffilter. Dit koolstoffilter is voorzien van een natuurlijke coating die een duidelijke meerwaarde heeft op het gebied van geurabsorptie. Zo worden bijvoorbeeld sterke visgeuren voor 90 tot 100% geneutraliseerd. Het koolstoffilter is onderhouds- en budgetvriendelijk. Zo hoeft het filter maar slechts één keer per jaar geregeneerd te worden in de oven tussen de 100°-120°C (1uur) en heeft het filter een levensduur tot wel 6 jaar.

Meer weten?

De Novy Fusion Pro is verkrijgbaar in wit en antraciet. De witte variant is verkrijgbaar in 60 en 90 cm. De Antraciet heeft ook nog een uitvoering van 120 cm. Meer weten over deze compacte en elegante vlakschermkap? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van deze afzuigkap.

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer