ATAG 3-in-1 oven

Terug naar overzicht

Uniek: één oven die echt alles kan. Opwarmen, bakken én stomen. Door een volwaardige stoomfunctie, sterke magnetron en multifunctionele oven gecombineerd in 1 apparaat ontstaat met de 3-in-1 oven een unieke alleskunner. Bij deze oven is meer méér.

Opties

Multifunctionele oven met magnetron en volwaardige stoomfunctie in één
3-in-1 oven met drie stoomniveaus
Ovenruimte inhoud: 60 liter
Waterreservoir in dashboard (1,3 liter)
Geen vaste wateraansluiting nodig
Verkrijgbaar in MAGNA en MATRIX design

De echte thuiskok haalt met deze 3-in-1 oven een multifunctionele alleskunner in huis. Eén oven die alle functies omvat; een multifunctionele oven met 11 ovenfuncties, een écht volwaardige steamer en een krachtige magnetron.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model ATAG 3-in-1 oven
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model ATAG 3-in-1 oven

Multifunctionele oven

De 3-in-1 oven van Atag beschikt naast de ovenfunctie ook over een magnetronfunctie en stoomfunctie. Naast de standaard functies kunnen ook functies met elkaar gecombineerd worden met de meer-fase kookprorgramma's. Zo kan bijvoorbeeld de magnetron met hetelucht gecombineerd worden of de magnetron + grill met ventilator. Ook is er een combinatie mogelijk van hetelucht en stomen. Zo haal je eigenlijk een 5-in-1 oven in huis.

De multifunctionele oven heeft 11 verschillende ovenfuncties, de magnetron heeft een krachtig vermogen van 90 tot 1000w. En de stoomfunctie omvat 3 volwaardige stoomfuncties. Andere extra functies zijn ontdooien, regenereren, bordenwarmen, warmhouden en stoomreinigen.

Volwaardige stoomfunctie

De 3-in-1 oven van ATAG heeft een volwaardige stoomfunctie. Met deze stoomfunctie kun je volledige gerechten zoals groenten, vlees en vis stomen op 100 graden celcius. Ook is het mogelijk gerechten op een lagere temperatuur sous vide te laten garen. Met deze methode blijven vitaminen en smaak perfect behouden.  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model ATAG 3-in-1 oven
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model ATAG 3-in-1 oven
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model ATAG 3-in-1 oven

Meerfase koken

Middels de meer-fase kookprogramma's kun je gerechten in verschillende fases bakken. Zo kun je bijvoorbeeld eerst het vlees grillen, vervolgens verwarm je het met hetelucht en gaar je het tot slot na met stoom. Hiermee wordt het vlees heel erg mals en krokant.

Beschikbare opties

De 3-in-1 oven is beschikbaar in het iconische MAGNA design in de kleurstellingen Black Steel, Grafiet en RVS uit het stijlvolle Matrix design. Van buiten is het een compacte oven maar met een inhoud van maar liefst 50 liter is de oven van binnen de grootste in zijn soort. Door de grote ruimte in de oven kan de hetelucht beter rondom het gerecht circuleren.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze multifunctionele Atag 3-in-1 oven? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.


Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer