Etna Hood-in-Hob

Terug naar overzicht

De ETNA Hood-in-Hob: een inductiekookplaat en afzuigkap in één. Deze Hood-in-Hob heeft een aantal handige voordelen: de twee kookzones vooraan op de inductiekookplaat zijn éxtra krachtig, de wateropvang is uitneembaar (handig: zo kun je het beetje condenswater na het koken makkelijk legen) en de kookplaat beschikt over Virtual Pan Support Design: zo weet je precies waar je de pan moet plaatsen voor de beste kookresultaten.

Opties

Inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging
Uitneembare wateropvang
Twee van de vier zones zijn éxtra krachtig
Virtual Pan Support Design
Handige tiptoetsbediening
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Etna Hood-in-Hob
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Etna Hood-in-Hob

Gebruiksgemak

Deze Hood-in-Hob inductiekookplaat past in een 80cm kast dankzij de inbouwbreedte van 76 cm (het complete systeem kan dus in één kast gemonteerd worden). Hij beschikt over een plintmotor (9,5 cm hoog) en is daarmee met een recirculatie start set geschikt voor uitblaas naar voren.

Afzuiging

De ingebouwde, matzwarte Hood (afzuiger) heeft een afzuigcapaciteit tot 695 m3 per uur en heeft vier snelheden inclusief boostfunctie. De Hood biedt een combinatie van centrale en langwerpige afzuiging voor optimale werking over de gehele oppervlakte.
Kanalen tot aan de motor zitten erbij geleverd. Met behulp van de HR0008 recirculatie startset en HF3007 fijnstoffilter is de kookplaat ook geschikt voor recirculatie, maar overleg altijd even me je installateur wat je precies nodig hebt. Dit is namelijk afhankelijk van je keukenopstelling.

Virtual Pan Support Design

Alle kookzones op de kookplaat zijn aangegeven met diagonale strepen. Dit design is niet alleen gekozen vanwege de knipoog naar de gasbranders van ETNA, maar het heeft ook een belangrijke functie. Met deze Virtual Pan Support weet je namelijk precies waar je de pan neer moet zetten om het beste rendement uit je kookplaat te halen.

Uitneembare wateropvang

Tijdens het koken met een Hood-in-Hob komt er condenswater in het wateropvangbakje terecht. Geen probleem, want met de ETNA AKI480ZT wordt dit vocht opgevangen in een unit welke je van bovenaf kunt uitnemen. Zo leeg je gemakkelijk en in een handomdraai de opvang.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Etna Hood-in-Hob
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Etna Hood-in-Hob
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Etna Hood-in-Hob

Meer weten?

Langskomen in onze showroom? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder en voorzien u van professioneel en vrijblijvend advies.

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer