Keukenapparatuur in keuken

Keukenapparatuur in keuken

Een nieuwe keuken moet er niet alleen mooi uitzien, maar moet tevens functioneel zijn. Tegenwoordig zijn er heel veel apparaten om koken, afwassen en koffiezetten een stuk makkelijker te maken. Bij Tieleman Keukens kunt u niet alleen keukens, maar ook keukenapparatuur bekijken. Hieronder een selectie van keukenapparaten, die wellicht een plekje verdienen in uw toekomstige droomkeuken?

Keukenapparatuur: de must haves

Sommige keukenapparatuur mogen echt niet ontbreken in een keuken. Het gaat hier om de echte must haves. Denk bijvoorbeeld aan een koelkast, kookplaat of oven. Bekijk onderstaand de apparaten die in vrijwel elke keuken onmisbaar zijn.

Kookplaat

Gaat u voor een elektrische kookplaat, een inbouw kookplaat of vindt u koken op gas prettiger? Het hangt af van uw eigen voorkeur voor keukenapparatuur. Een gaskookplaat is makkelijk te bedienen, goedkoop in aanschaf en er zijn geen speciale pannen nodig. Een ouderwets gasfornuis is echter wel gevaarlijker en moeilijker schoon te maken. Een elektrische kookplaat ziet er strakker uit (vooral in een moderne keuken) en de temperatuur is preciezer te regelen, alleen verbruikt een elektrische kookplaat meer energie en hebben de kookzones meer tijd nodig om af te koelen. Kom naar Tieleman Keukens in Middelharnis en onze adviseurs helpen u om een goede kookplaat als keukenapparatuur te kiezen.

Keukenapparatuur kookplaat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Koelkast

Een belangrijk onderdeel van uw nieuwe keuken is natuurlijk de koelkast. Wanneer u kiest voor de inbouwapparatuur van Tieleman Keukens, weet u zeker dat uw nieuwe koelkast professioneel in de nieuwe keuken wordt ingebouwd. Maak uw keuze uit alle bekende koelkastmerken, zoals bijvoorbeeld Siemens. Wat dacht u overigens van een wijnkoelkast?

Vaatwasser

Nooit meer afwassen en afdrogen. Het klinkt als een droom, maar met een vaatwasser wordt het werkelijkheid! Afwasmachines zijn tegenwoordig veel beter dan vaatwassers van tien jaar geleden. Ze gaan zuiniger met water om en zorgen voor een nog schonere vaat. Daarnaast kan een afwasmachine, net als andere keukenapparatuur, ingebouwd worden, waardoor u geen lelijke witte kast in uw keuken heeft staan. Heeft u geen grote vaatwasser nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een mini-vaatwasser. Deze zijn kleiner en nemen minder plaats in. Daarnaast besparen ze elektriciteit.

Oven

Een oven is al lang niet meer weg te denken uit een hedendaagse keuken. Maar Tieleman Keukens gaat verder. Ons uitgebreide assortiment ovens bestaat uit ovens voorzien van alle moderne technieken, zoals grillen, bakken, stomen en ovens voorzien van een magnetronfunctie. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig ook voor de voordelen van een stoomoven bij het kiezen voor keukenapparatuur. In een stoomoven worden gerechten door middel van stoom bereid, waardoor vitamines en de smaak veel beter behouden blijven. Kies bijvoorbeeld voor een stoomoven uit de keukenapparatuurlijn van Miele. Deze complete lijn bestaat uit ovens en stoomovens, voorzien van een innovatief design gecombineerd met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Met een stoomoven eet u gezonder en smaakvoller.

Keukenapparatuur oven
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Afzuigkap

Een afzuigkap hoeft niet lelijk te zijn! Tegenwoordig zijn er veel soorten afzuigkappen, die qua stijl perfect aansluiten bij een keuken. Op het gebied van afzuigkappen kunt u alle kanten op. Verschillende soorten brengen uiteraard verschillende voordelen met zich mee. Niet alleen op praktisch gebied, maar ook qua design. De keuze voor een bepaalde soort afzuigkap is dan ook geheel afhankelijk van de uitstraling van uw huidige (of toekomstige) keuken. Wanneer u de afzuigkap compleet passend bij de omgeving uitkiest, zal het een rustig geheel geven. Maar u kunt ook een afzuigkap kopen die meer opvalt. Dat zorgt namelijk voor een stijlvol en uniek resultaat.

Keukenapparatuur afzuigkap
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Keukenapparatuur: de nice to haves

Sommige keukenapparatuur is fijn om te hebben, maar niet geheel noodzakelijk. Oftewel de nice to haves. Onderstaande apparatuur is dan ook te overwegen als u bijvoorbeeld nog extra budget beschikbaar hebt, of als u uw keuken wilt voorzien van gebruiksvriendelijke luxe.

Quooker

De Quooker is een kokendwaterkraan. Binnen één seconde komt er kokend water uit de kraan. U hebt daardoor dus geen waterkoker of fluitketel meer nodig. Bij Tieleman Keukens raden we de Quooker zeker aan als keukenapparatuur! Vooral omdat een Quooker veiliger voor kinderen is dan een traditionele waterkoker. Lees meer over de Quooker.

Keukenapparatuur Quooker
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Espresso-apparaat

Steeds meer mensen ruilen een Senseo-apparaat of een ouderwets filterkoffieapparaat in voor een espresso-apparaat. Een espresso-apparaat produceert namelijk heerlijke koffie, die puurder en sterker smaakt. Nog mooier is het om een espresso-apparaat als keukenapparatuur in te bouwen in uw toekomstige keuken. Dit ziet er strakker uit dan een apparaat op het keukenblad en biedt dus ook esthetische voordelen.

Stoomoven

Met een stoomoven eet u gezonder en lekkerder. Met een stoomoven bereidt u levensmiddelen op uiterst behoedzame wijze. Want bereiden met stoom zorgt voor het behoud van de intense en natuurlijke smaak van gerechten, evenals het behoud van waardevolle vitamines, mineralen en sporenelementen.

Kom langs in onze unieke keukenshowroom

Tip: we hebben diverse merken keukenapparatuur en merken keukenaccessoires in huis. Bent u benieuwd welke merken? Bekijk dan de pagina's of laat u adviseren door een van onze keukenadviseurs! 

Keukenapparatuur
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek