Tieleman

Klanten en keukens vormen de expertise van keukenadviseurs

  

Keukenadviseurs matchen klant en keuken met elkaar. Ze proeven feilloos de smaak van de klant en vertalen deze in keukenadvies op maat. Een verkoper van keukens weet ook precies welke keukentrends er op dit moment in zijn, wat de bouwtechnische mogelijkheden zijn en hij of zij adviseert klanten over alle opties die per keuken mogelijk zijn. Zo leveren ze een totaalplaatje naar de klant toe. ´╗┐

´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐

Junior keukenadviseur zijn, is werken met de nieuwste technologie op keukengebied´╗┐´╗┐

Op dit moment maken de junior keukenadviseurs mee dat ook in de verkoop van keukens de technologie niet stilstaat. Bij Tieleman Keukens werken we heel veel met sociale media, apps om keukens uit te kiezen, VR-brillen en meer multimedia. Door je klanten op alle fronten te begrijpen en in het oriëntatietraject van de klant al multimedia mee te nemen, kom je samen met je klant al snel tot de mooiste keukens. 

Bekijk vacatures

 

Keukenverkopers met kennis van klant en keuken´╗┐

Ons huidige team keukenverkopers barst al van de kennis en kunde. De ervaren keukenadviseurs helpen mee om de junior keukenadviseurs nog beter te maken in het vakgebied. Daarbij speelt vooral het overbrengen van het ‘welkom thuis’ gevoel voor klanten een belangrijke rol. De klant is koning en zal in elke stap van zijn of haar customer journey door de keukenadviseur geholpen worden. Dus neem je als keukenadviseur een sleutelrol in bij het keuzeproces van de klant.

Maar, een keuken verkopen staat of valt ook met de technische of bouwkundige kennis over keukens. Die kennis is namelijk de basis voor een gedegen advies op maat. Bij junior keukenverkopers is technisch en bouwkundig inzicht over keukens en inbouwapparatuur belangrijk. Een senior keukenadviseur werkt bijvoorbeeld met Simar en KIM Design om klanten te kunnen voorzien van complete bouwtechnische tekeningen en 3D-fotorealistische weergaven van keukens.

Waarom keukenadviseurs bij Tieleman Keukens een topbaan hebben?´╗┐

´╗┐Tal van factoren maken het voor een junior en senior keukenadviseurs aantrekkelijk om in Middelharnis te werken.
De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Je komt te werken bij een familiebedrijf dat al 55 jaar succesvol is op keukengebied.
  • De goede naam en de vele kennis die in huis is, stralen meteen ook op jou af als keukenadviseur.
  • Het is heel uitdagend en gevarieerd werk, omdat je op het ene moment van de dag technisch met keukens bezig bent en het andere moment je aandacht richt op klantcontact. Bij dat laatste geldt dat er geen enkele klant hetzelfde is, waardoor het de sport is om aan te voelen waar de klant precies naar op zoek is.
  • Bij Tieleman Keukens in Middelharnis wordt gestreefd naar 100% klanttevredenheid. Match je de juiste keuken aan de klant dan maak je dagelijks klanten blij. Je inzet krijg je dan direct terug door de waardering van de klant voor wat je doet.
  • Je boekt dagelijks concrete resultaten, want je helpt als keukenadviseur iedere dag mee in de zoektocht van klanten naar hun droomkeuken.


Kortom: werken bij de Beste Keukenzaak van Nederland, Tieleman Keukens in Middelharnis, wie wil dat nu niet?

Bekijk vacatures