Miscea keukenkraan (no touch)

Terug naar overzicht

Uit een studie van de Engelse Raad van Hygiëne is gebleken dat de meeste keukenkranen besmet zijn met schadelijke bacteriën. Het MISCEA KITCHEN®-systeem helpt bij het voorkomen van kruisbesmettingen en zorgt voor een schone wasbakomgeving. Na de touch keukenkraan is er nu een variant waarbij het aanraken van de kraan niet eens meer nodig is.

Opties

De no touch-keukenkraan van Miscea Kitchen
100% hygiëne
voorkomen van kruisbesmettingen
zorgt voor een schone wasbakomgeving
geschikt voor tandartspraktijken, zorginstellingen, ziekenhuizen, labaratoria, hotels, bedrijfskeukens, kuuroorden, kantoren, scholen, universiteiten, kinderopvang
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Miscea keukenkraan (no touch)
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Miscea keukenkraan (no touch)
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Miscea keukenkraan (no touch)

De Miscea Kitchen-keukenkraan is uiterst hygiënisch en zeer geschikt in elke woonkeuken maar ook uitermate geschikt voor tandartspraktijken, zorginstellingen, ziekenhuizen, labaratoria en overige ruimtes waar hygiëne een zeer groot belang heeft. Tevens hotels, bedrijfskeukens, kuuroorden, kantoren, scholen, universiteiten, kinderopvang. In elke keuken is de nieuwe keukenkraan toepasbaar voor optimaal gemak en hygiëne.

Benieuwd hoe de no-touch-keukenkraan werkt?

Een beter beeld krijgen van het design en in hoeverre de kraan past bij uw huidige keuken? Kom dan langs in onze showroom in Middelharnis! Hier kunt u zich uitgebreid laten inspireren door talloze kranen en keukendesign voor elk budget.

Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer