Tieleman

Keuken monteren

  

Zelf een keuken monteren? Voorkom problemen met uw keuken en besteed montage van uw keuken uit aan monteurs van Tieleman Keukens.  Wanneer je een nieuwe keuken koopt, moet deze uiteraard ook geplaatst worden. Er zijn veel keukenzaken die dit niet zelf doen, maar er een externe partij voor inschakelen. Zo werkt dat niet bij ons, want de keukens van Tieleman Keukens worden geplaatst door het eigen personeel van Tieleman. Onze werknemers zijn klantgericht, vriendelijk en leveren uitstekend vakwerk.

Bij het zelf monteren van een keuken moet u met allerlei zaken rekening houden. Heeft u al het gereedschap bij de hand? Is uw keuken recht? Zijn de aansluitingen goed? Het monteren van een keuken is een lastig karwei. Losse keukenelementen zijn kwetsbaar en zware keukenkasten moeten stevig worden bevestigd aan de muren. En... wat als de muren van uw keuken niet recht zijn? 

Onze eigen keukenmonteurs

Onze eigen keukenmonteurs zorgen dat uw nieuwe keuken perfect wordt geplaatst, zonder dat u al te veel overlast ondervindt. Daarnaast zijn onze monteurs ook vriendelijk en klantgericht. Wij zijn trots op ons team van keukenmonteurs. De vakmensen van Tieleman Keukens plaatsen dagelijks maatwerk keukens. Door hun ervaringen weten zij precies hoe een keuken gemonteerd moet worden. Ook kunt u bij een monteur terecht voor vragen of laatste wensen met betrekking tot uw keukenmontage. ´╗┐

Bij de plaatsing van je keuken geef je zelf aan welke dag je het beste uitkomt. De werknemers van Tieleman Keukens zorgen ervoor dat je keuken perfect wordt geplaatst en dat je die dagen zo min mogelijk overlast hiervan ondervindt. De plaatsing wordt uitsluitend door eigen opgeleide vakmensen gedaan. En zij gaan pas weg bij 100% tevredenheid! Een keuken plaatsen waar u volledig tevreden over bent, is ons doel.

´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐

Meer informatie?

Een afspraak maken met een keukenadviseur van Tieleman Keukens om te praten over uw toekomstige keuken? Ga naar de afsprakenplanner op de website van Tieleman Keukens. Of vraag alvast kosteloos het brochurepakket aan!´╗┐ Hierin leest u meer over het plaatsen van keukens door onze specialisten.