Een luxe keuken op uw jacht

Een luxe keuken op uw jacht

Een keuken op een schip heet een kombuis. Aan boord van uw luxe jacht hoort natuurlijk een Tieleman-keuken. Hier leest u de beste tips en ideeën.

Maak een afspraak

Smaakvol koken op uw jacht

Gezellig en smaakvol tafelen kan ook op het water, op uw eigen boot! Ook als u een dagje op het water bent wilt u natuurlijk een uitstekende maaltijd. Daarvoor is een goed uitgeruste keuken nodig. Bij Tieleman Keukens begrijpen we dat u aan boord ook een stijlvolle keuken wilt. In kleinere boten is niet veel ruimte en wordt vaak een kleine keuken geplaatst. Essentiële onderdelen zijn een spoelbak, een paar kookpitten, een paar kastjes, een paar laden en een klein stukje aanrecht. Aan boord van luxe jachten is veel meer ruimte voor een uitgebreide keuken. De perfecte plek voor een Tieleman-keuken.

Tips voor een stijlvolle en praktische keuken 

Belangrijk aan een keuken op een schip, jacht of boot is dat niets kan schuiven. Vandaar dat keukens aangepast moeten worden. Zo krijgen deze keukens een werkblad met een opstaand randje, waardoor borden en glazen niet verschuiven wanneer de golven van de Noordzee worden getrotseerd. Ook in de keukenkastjes worden aanpassingen gedaan om te voorkomen dat glazen omvallen of zelfs in stukken uiteen vallen.

Een luxe keuken op je jacht
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een designkeuken aan boord van uw jacht? Neem contact op of maak een afspraak met een adviseur van Tieleman Keuekns.

Maak een afspraak