Tieleman

Keller Black Marble

  

De Keller Black Marble is een moderne keuken met matgelakte fronten in de kleur sneeuw. De matgelakte fronten vormen een mooi contrast met het blad en de nis die in zwart marmer keramiek zijn. Het design van de keuken wordt helemaal afgemaakt door de zwarte led-spots in de nis en de zwarte, verlichte greeplijsten. De keuken zoals getoond is een keuken met kookeiland en buffetkast.

Zo kan het ook

De keuken laten uitvoeren in ultra mat melamine is vriendelijker voor uw portemonnee maar behoudt de unieke uitstraling.

In deze keuken

– Matte lak in de kleur sneeuw
– Marmer-look keramisch werkblad
– Led-verlichting in de greeplijsten
– Zwarte led-spots in buffetkast en nis.

Stel je eigen keller Black Marble samen

Het is niet voor niets dat Keller al jarenlang één van de best verkochte keukenmerken in Nederland is. Doordat er zoveel variatie mogelijk is, wordt het wel heel makkelijk om je droomkeuken samen te stellen. Kom gerust langs in onze showroom en bekijk alle keukenopstellingen van Keller die we hebben staan. Je kunt ook een afspraak maken met één van onze keukenadviseurs, om een keuken samen te stellen. Wil je vooraf nog even wat extra keukeninspiratie opdoen? Dan raden wij het zeker aan om onze kostenloze keukenbrochure aan te vragen!