Keller Almstein keuken

Keller Almstein keuken

Denkt u aan keukens, dan is er een grote kans dat Keller één van de merken is die als eerste in u opkomt. Als u bij tien willekeurige huizen naar binnen zou stappen, schatten wij dat er minstens twee of drie keukens van dit Nederlandse merk bij zitten. Ook bij Tieleman Keukens verkopen we veel Keller keukens. Zelf zijn wij erg gecharmeerd van de Keller Almstein: een klassiek-moderne hoekkeuken met een bargedeelte. Een aanwinst voor iedere keuken, een aanwinst voor ieder huis!

Klassiek-moderne Keller Almstein als aanwinst voor uw keuken

's Ochtends kunt u op uw gemak even wakker worden en genieten van een vers afgebakken pistoletje met jam en een glas melk. Tussen de middag een snelle lunch met de kinderen voordat ze weer naar school moeten. 's Avonds een gezellige avond met vrienden, onder het genot van een goed glas wijn en lekkere hapjes. De Keller Almstein is er allemaal bij uitstek geschikt voor, mede dankzij het unieke en sfeervolle bargedeelte. Deze keukenopstelling heeft verder erg strakke belijning, waardoor het geheel een rustige uitstraling heeft.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Stel uw Keller Almstein zelf samen bij Tieleman Keukens

Bij Tieleman Keukens kunt u de Keller Almstein samenstellen zoals u wilt. Het is bijvoorbeeld goed mogelijk om andere keukendeurtjes te kiezen of andere grepen op de deurtjes te zetten. Daarnaast kunnen zowel het werkblad als de keukendeurtjes in een andere kleur geleverd worden. Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs en we denken graag met u mee over de Keller Almstein. U kunt ook kosteloos onze brochure aanvragen. Deze staat vol keukeninspiratie!