Tieleman

Innovathuis: het huis van de Toekomst met een innovatieve Tieleman-keuken

  

Het innovathuis

Innovatieve en duurzame oplossingen gecombineerd in één huis.

Meer informatie: www.innovathuis.nl
Deze interactieve website neemt je mee door het Huis van de Toekomst


De nieuwe standaard

Innovathuis is een moderne, complete, comfortabele woning geschikt voor de toekomst. Door innovatieve en duurzame oplossingen te combineren in één huis, is het Innovathuis energiezuinig en onderhoudsvriendelijk.

Innovaties en het gemak van de toekomst

Innovathuis zit vol met handige, duurzame en innovatieve oplossingen. Vanuit je luie stoel kun je tal van toepassingen bedienen via je telefoon of tablet. Van het licht dimmen tot een kopje koffie zetten, precies zoals jij dat wil.

Besparingen van de toekomst

Innovathuis is slim gebouwd en heeft een hoop voordelen ten opzichte van een normaal huis. We zetten graag een paar feiten en cijfers op een rijtje voor je.

De Innovatieve Tieleman-keuken

Siemens Home Connect apparatuur

De samenwerking & ontwikkeling met Tieleman Keukens, Keller, Siemens, Quooker en Dekker Zevenhuizen heeft geresulteerd in een zeer innovatieve keuken. De keuken van de toekomst is functioneel, hygiënisch, slim, praktisch, duurzaam en betaalbaar.

Het hoeft niet perse een futuristisch modern uiterlijk te hebben. Ook in de toekomst hebben wij allemaal een eigen stijl, juist een eigen stijl. Daar kan de keuken compleet naar worden ingericht, dus nog meer maatwerk. We willen samen leven, koken, plezier maken, genieten. Met enkele drukken op de knop een maaltijd bereiden of een latte machiato verzorgen voor je gast.Het innovathuis

De Tieleman-keuken van de toekomst is uiteraard energiezuinig en duurzaam én is tevens ‘gasloos’. In het Innovathuis is er gekozen voor een strak, greeploos en ultramat design (model Keller GL4000). De keukenkasten en fronten zijn van mdf in de kleur sneeuw ultra mat.

Fenix NTM

Het aanrechtblad is van het materiaal Fenix NTM eveneens in de kleur sneeuw ultra mat (geleverd via Tieleman door Dekker Zevenhuizen). Fenix NTM is een keukenblad met een extreem mat uiterlijk. Het heeft een massieve uitstraling, maar voelt toch zijdezacht aan. Dankzij de onderscheidende nanotechcoating blijven er bovendien nooit vingerafdrukken achter op het bladoppervlak. En bij normaal gebruik verdwijnen kleine krasjes vanzelf.

Home Connect

De slimme keukenapparaten zijn van Siemens (via Tieleman). Met de Home Connect-lijn loopt Siemens voorop in de branche qua slimme en met elkaar communicerende keukenapparaten. Onderstaande apparatuur is te bedienen met de speciale Siemens Home Connect App:

  • de multifunctionele oven met magnetron en stoomfunctie
  • het koffiezetapparaat
  • de koel-vries combinatie
  • de wandafzuigkap
  • de inductie-kookplaat
  • de zeolith vaatwasser.

De Quooker Flex geeft de finishing touch aan een compleet gebruiksvriendelijke, luxe en duurzame keuken.

Bekijk virtueel de innovatieve Tieleman-keuken: http://panorama.2020.net/view/nsnodp7uyuqtq4gj2vcia/

Meer info, zie : https://www.innovathuis.nl/ en https://wonenopflakkee.nl/initiatieven/het-innovathuis/ 

Afbeeldingsresultaat voor logo wonen op flakkee