Boost uw creativiteit met de Miele 7000 inductiekookplaat

Boost uw creativiteit met de Miele 7000 inductiekookplaatDe Miele 7000 inductiekookplaat geeft u ongekende vrijheid met koken. Koken wordt verheven tot kunst met de nieuwste inductiekookplaat van Miele. De bediening is gemakkelijk en met wat creativiteit maakt u perfecte creaties zoals een topkok deze zou maken. De Miele 7000 serie is creativiteit op een compleet nieuw niveau, zoals Miele dit mooi verwoord. Als alles in beweging is, komt echte creativiteit naar boven.

De nieuwe inductiekookplaat van Miele is flexibeler dan ooit. Ieder stukje kookplaat kan benut worden; links, rechts, midden, voor of achter. Het maakt niet uit waar de pan op de kookplaat staat, op ieder stukje kookplaat kan gekookt worden. Verplaats de pan waar u wil koken en de bediening beweegt automatisch mee.

Automatische panherkenning

Zoals hierboven al gezegd is, is de Miele 7000 inductiekookplaat voorzien van intelligente panherkenning die automatisch meegaat wanneer de pan wordt verschoven op de kookplaat. Deze automatische panherkenning wordt mogelijk gemaakt door de FullSurface-inductie. Met alle afwisselende bereidingen in een keuken, wilt u uzelf niet laten begrenzen door de kookplaat. En dat hoeft ook niet meer! Koken zonder grenzen is nu namelijk mogelijk met de FullSurface-kookplaat van Miele. Letterlijk, want u bepaalt namelijk zelf waar uw de pannen plaatst. Verschuift u een pan, dan verschuift het ingestelde vermogen mee. De FullSurface-kookplaat is niet voor niets de meest flexibele inductiekookplaat ooit. Zo wordt koken nóg leuker.

Miele 7000 serie inductiekookplaat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Miele con@ctivity

Met Con@ctivity van Miele kunt u zichzelf volledig concentreren op wat u wilt koken. De afzuigkap en kookplaat kunnen namelijk met elkaar communiceren. Wanneer de kookplaat ingeschakeld wordt, gaat de afzuigkap na korte tijd automatisch aan. De afzuigkap reguleert automatisch de standen van de ventilator. Tijdens het kookproces wordt het afzuigvermogen automatisch aangepast, maar ook kan de afzuigkap altijd handmatig bediend worden.

Ontdek echte perfectie met Miele! De precieze prestaties en exclusieve innovatie geven een nieuwe dimensie aan het koken. Kom langs in onze showroom en maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. 

Miele 7000 inductiekookplaat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek