Tieleman

Tien handige gadgets voor in de keuken

  
Deze tien keukengadgets heb je nog niet eerder gezien, maar zijn absoluut onmisbaar! Zo wordt koken nog leuker!´╗┐

Vraag het gratis Tieleman Keukenmagazine aan

1. Slimme knoflookpers

Veel mensen vinden het een vervelend klusje: een knoflookteen persen. Met deze handige knoflookpers is het juist leuk om te doen. Stop de knoflookteen in de pers en... draaien maar! Deze knoflookpers is vaak voor een paar euro te koop bij winkels als Xenos en Woonexpress.

2. Water afgieten

Hoe giet jij water af? Misschien gebruik je een vergiet... Of doe je het op de ouderwetse manier, namelijk door een kier te laten tussen de deksel en de pan. De pan hieronder combineert het beste van beide werelden! De pan is ovaal, waardoor pasta er beter in past. Wil jij deze pastapan kopen? Klik hier!

3. Oliespray

Wil je een ovenschaal invetten met olijfolie? Of wat olie over een salade gooien? Gebruik een spray. Je gebruikt hierdoor minder olijfolie en je weet zeker dat alle plekjes worden bereikt. Helaas niet in Nederland te koop, wel op Wayfair.com.

4. Verse patat snijden

Niets is lekkerder dan verse patat. Met deze professionele snijder transformeert een aardappel binnen één seconde in een handvol frietjes. Je kunt dit apparaat ook gebruiken om uien, appels en komkommers in stukjes te hakken. Het getoonde apparaat is van Williams-Sonoma.

5. Kruidenmolen

Je kent waarschijnlijk de zoutmolen en de pepermolen, maar ken je ook de kruidenmolen? De perfecte oplossing om verse kruiden als rozemarijn, dille en munt te malen. Te koop voor circa €40.

6. Siliconenkom

Je hebt een flinke kom met pannenkoekenbeslag gemaakt, maar hoe giet je dit vervolgens netjes in de koekenpan? Deze siliconenkom is de oplossing. Je knijpt deze kom een beetje in elkaar en vervolgens is het beslag makkelijk te schenken.

7. Dunne slierten

Dunne slierten wortels, bananen of komkommers snijden? Met dit mesje is het een fluitje van een cent. Voor nog geen twee euro te koop!

8. Automatische schiller

Oh ja, en ken je dit apparaat? Hiermee kun je automatisch aardappelen en fruit schillen. Grappig he? Te koop via Light in the Box.

9. Over-de-spoelbak-bord

Leg jij je vergiet ook altijd in de spoelbak? Dit is niet zo hygienisch. Gebruik deze snijplank en vergiet in één! Deze valt gemakkelijk over de spoelbak. Kopen? Hier!

10. Hoeveel pasta moet er in de pan?

Weet je niet hoeveel pasta er in de pan moet? Met deze gadget kun je het aantal slierten meten. Een paard is in dit geval vier personen. Of één hongerig persoon, het is net hoe je het bekijkt ;-)

Meer weten? 

Wil je meer weten over handige gadgets of over keukens? Je bent van harte welkom in onze showroom. Maak van te voren een afspraak, zodat we alle tijd voor je hebben.

Maak een afspraak