Een nieuwe keuken: waar moet u rekening mee houden?

Een nieuwe keuken uitzoeken is een feest. Eindelijk komt uw droom van een nieuwe keuken uit. Jij bepaalt de kleur van de keuken, de stijl en welke functionaliteiten er aanwezig zijn. Maar wat komt er allemaal bij kijken? In dit stappenplan vertellen we waar u rekening mee moet houden. 

Voor de aankoop

De beslissing staat vast: u gaat een nieuwe keuken kopen. De eerste stap is dat u zichzelf laat inspireren. Neem een kijkje op de website van Tieleman Keukens - bijv. op de pagina 'Keukens' - en vergeet niet om ons kosteloze magazine aan te vragen.

Als u eenmaal weet wat u wil, kunt u de checklist invullen. Deze checklist behandelt alle vragen omtrent een nieuwe keuken kopen. Wellicht dat jij aan sommige punten nog niet hebt gedacht? De checklist is makkelijk uit te printen en kunt u meenemen naar de showroom.

De laatste stap van het voortraject is natuurlijk het bezoek aan de showroom van een keukenzaak. Wij vinden het fantastisch als u kiest voor Tieleman Keukens. Onze klanten waarderen onze servicegerichte aanpak. Als enige keukenzaak bieden wij levenslange garantie op uw keuken. Maak een afspraak via de website van Tieleman Keukens.

Samenvattend:

Tips voor keuken kopen
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Na de aankoop, voor de plaatsing

Het is nu aftellen. Binnenkort wordt de keuken geplaatst. Als u het slopen en het plaatsen van uw keuken volledig heeft uitbesteed, hoeft u in deze periode vrij weinig te doen. Kiest u ervoor om zelf te slopen? Houd er dan rekening mee dat u al snel één dag bezig bent om de oude keuken te slopen en af te voeren.

Houd rekening met het installatieplan van de keuken. Zijn er stroompunten beschikbaar? Is er een afvoer naar buiten? Is het leidingwerk in orde? Indien u vragen heeft over wat u zelf nog moet doen, kunt u altijd met ons contact opnemen. Wij nemen uw werk graag uit handen.

Na realisatie

En dan wordt de keuken geplaatst... Een heuglijk moment. Hier keek u misschien al een paar jaar naar uit. Dit is een leuke periode, want u kunt uw nieuwe keuken aankleden met mooie woonaccessoires.

Een belangrijke vraag die u uzelf moet stellen: bent u 100% tevreden? Als dit niet het geval is, helpen wij u graag om uw keuken verder te verbeteren. Wellicht wilt u toch graag een espressomachine. Of wellicht bent u niet zo tevreden over uw kookplaat. Laat het ons weten!

Vergeet vooral niet om te genieten van uw nieuwe keuken. Kook dat heerlijke gerecht dat u altijd al eens wilde proberen. Of zet een lekker kopje thee en drink deze op in uw gloednieuwe keuken. Wat een feest!