ATAG Hood-in-Hob inductiekookplaat

ATAG Hood-in-Hob inductiekookplaat

De ATAG Hood-in-Hob, oftewel de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, geeft een nieuwe dimensie aan keukenarchitectuur. Door de afzuiging die geintegreerd is in de kookplaat, is een losse afzuigkap niet meer nodig. Dit geeft de keuken een ruimtelijke sfeer en ook oogt het erg strak en modern. De keuken wordt zo nóg meer een bij de woonkamer betrokken als echte leefruimte.

Een lust voor het oog

Hoewel het strakke design van de Hood-in-Hob helemaal opgaat in de keuken, is de inductiekookplaat een lust voor het oog! Door het ontbreken van een hangende afzuigkap kan deze inductiekookplaat gemakkelijk in verschillende keukenontwerpen gebruikt worden. Zowel in wand- als eilandopstelling past deze kookplaat perfect. In het midden van de kookplaat is een smalle opening tussen de grote glasplaat en het deksel van de filter waardoor de lucht wordt afgezogen. Om het strakke design van de Hood-in-Hob compleet te maken is het materiaal van het deksel gemaakt van hetzelfde materiaal als de glaskookplaat, zodat het echt één geheel is. De Atag Hood-in-Hob is verkrijgbaar in de kleuren standaard zwart of het unieke Atag matzwarte geborstelde glas. 

ATAG Hood-in-Hob
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Strak design, praktisch in gebruik

Niet alleen in design onderscheidt de kookplaat zich, maar ook in het gebruik. De bediening voor de afzuiging en de vier kookzones hebben allemaal een eigen touch slider om het vermogen mee in te stellen. Door het vlakke keramische glas en het makkelijk uitneembare filter, kan de kookplaat heel makkelijk schoongemaakt worden. De glasplaat kan zowel vlak als opliggend in het werkblad worden geplaatst. Aan u de keus!

Voordelen van de hood-in-hob

De Hood-in-Hoob heeft verschillende verdelen. De kookdampen worden middels natuurlijk vertraagde luchtsnelheid dichtbij de inductiekookplaat afgezogen. De Atag inductiekookplaat gebruikt hoge luchtsnelheden waardoor kookdampen direct verdwijnen door de filter in het midden van de kookplaat. Het recirculatiefilter is eenvoudig te vervangen, zodat u geen lade uit hoeft te nemen. De geïntegreerde afzuiging heef een twin filter systeem dat op efficiënte wijze de lucht dubbel zuivert door één filter. Ook heeft de inductiekookplaat drie automatische programma's die ervoor zorgen dat de kookzones altijd een constante en juiste temperatuur eenhouden tijden het koken, smelten of sudderen.

Meer weten over alle voordelen van de Atag Hood-in-Hob? Bekijk de digitale brochure. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Wilt u de Hood-in-Hob in het echt bekijken? Of er graag meer over weten? Bent u bezig met uw droomkeuken? Laat u adviseren door een adviseur van Tieleman Keukens. Maak een afspraak in de showroom van Tieleman Keukens.

ATAG Hood-in-Hob
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Maak een afspraak