The Wall by Dekker

Terug naar overzicht

The Wall is méér dan een achterwand: een innovatief systeem dat niet alleen heel functioneel is, maar meteen de juiste look geeft aan de keuken. Het combineert praktische luxe met het creëren van sfeer. Design, gemak en duurzaamheid gaan voor altijd hand-in-hand.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model The Wall by Dekker
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model The Wall by Dekker
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model The Wall by Dekker

Accessoires

The Wall kan helemaal naar eigen smaak ingericht worden. Het design is minimalistisch en is nooit statisch en saai, omdat het 100% eigen smaak is. Van insteekspotjes en laadhouders tot aan opbergplankjes, het messenblok, wijnglas- en wijnfleshouders en houders voor de mobiele telefoon of zelfs de tablet, waardoor u tijdens het koken eenvoudig de door u gekozen recepten leest.

Materiaal

The Wall by Dekker is onder andere verkrijgbaar in regulier composietsteen, Evora Quartz. De keuken krijgt daardoor een natuurlijke uitstraling waar het prettig toeven is. Bovendien is het materiaal kras- en hittebestendig, 100% watervast en eenvoudig in onderhoud: bij normale verontreiniging hoeft u het blad slechts af te nemen met een schoon sopje.

Vanzelfsprekend zijn er méér mogelijkheden binnen de verrassende weelde van The Wall, zoals het toepassen van verschillende structuren en het gebruik van vele andere unieke kleuren composiet en keramiek, die altijd passen in deze tijd en in de huidige trends.

Meer informatie over The Wall?

Nieuwsgierig geworden naar dit sfeervolle en multifunctionele achterwandsysteem? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. 

Meer informatie over The Wall by Dekker

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer