ZomerEvent 2022

ZomerEvent 2022

EXCLUSIEVE UITNODIGING ZOMEREVENT

WOENSDAG 29 JUNI 2022

 

AANMELDEN VOOR HET ZOMEREVENT

 

Eindelijk is het dan zover! Na een aantal verschuivingen vanwege de corona gaan de Kennissenclub en Tieleman Keukens op woensdag 29 juni 2022 een mooi feest geven! We luiden dan met een knalfeest de zomer in bij familie Tieleman in Middelharnis.

Voor diegenen die het nog niet wisten, Tieleman Keukens is een hecht familiebedrijf, dat al ruim 60 jaar ervaring heeft op het gebied van kwaliteitskeukens. Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket, dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Hiervoor heeft het bedrijf in de afgelopen 20 jaar meer dan 25 onderscheidingen mogen ontvangen. Naast de particuliere markt worden ook veel aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring gerekend.

Voordat wij op deze feestavond kunnen gaan genieten van de prachtige locatie, de heerlijke gerechten en drankjes met goede muziek, geeft Jan Tieleman na het welkomstwoord van Wim van Sluis een mooi presentatie over zijn prachtige bedrijf. Uiteraard kunt u op deze avond een rondleiding krijgen vergezeld door één van de specialisten van Tieleman Keukens.

Op deze avond treden verder artiesten op, die de avond nog spectaculairder en mooier gaan maken. Wie dat zijn, dat houden we nog even voor ons! Laat u door alles verrassen en geniet met volle teugen! Uw gastheren en gastvrouw op deze avond zullen zijn: Jan, Karin, Peter, Martin Tieleman.

Extra service: Als extra service wordt de gasten aangeboden gebruik te maken (indien nodig en voor eigen rekening) van een bob service.Dit biedt de gasten de mogelijkheid op de feestavond lekker van een glas wijn te genieten zonder erover na te denken of u nog wel veilig na het feest de weg op kunt. Veiligheid boven alles! Alstublieft hiervoor tijdig aanmelden en de kosten zijn voor eigen rekening!

Aanmeldingen / deelname (introducés)

Geen clublid en toch deelnemen? In overleg is veel mogelijk. Wij zien graag eerst uw verzoek en contactgegeven tegemoet. Alle gasten zijn vooraf geregistreerd. Zonder akkoord / bevestiging van onze organisatie voorafgaand aan dit event, ontvangen wij geen introducés (geen toegang zonder registratie vooraf). Wij hopen op uw begrip!

Organisatie / Meer informatie / Dieetwens / Vragen?

Mail ons via events@kennissenclub.nl of bel naar 010 – 458 1144 (Edith,Karen, Ellen) Is het een last minute aanmelding voor u en /of uw introducé(s), gelieve te bellen met: Edith, bereikbaar onder nr. : 06- 247 16077 Karen, bereikbaar onder nr. : 06- 338 85365 Ellen, bereikbaar onder nr. : 06- 293 86048