Tieleman

Woon & Lifestyle Maanden bij Tieleman Keukens

  



Wij zijn dankbaar en trots om te mogen melden dat wij de BESTE SERVICE AWARDS 2018 (een onafhankelijke consumentenprijs puur gebaseerd op klantreviews) hebben gewonnen met een 8,9 uit meer dan 1.700 klantervaringen. Daarbij bestaan wij als familiebedrijf 56 jaar en zijn wij alweer 10 jaar open in Middelharnis! Dus…wéér voldoende redenen voor een feestje t/m 31 oktober 2018 tijdens de Tieleman Woon & Lifestyle Maanden! 


NAAST ONZE VASTE KWALITEIT, SERVICE EN ZEKERHEID ONTVANGT U VELE ANDERE VOORDELEN. ONZE TRAKTATIE AAN U:

1)  Grote keukenverrassing in uw offerte bij aanschaf van uw Tieleman-keuken*
2)  Een extra smakelijke verrassing bij aanschaf van uw Tieleman-keuken*
3)  Een (h)eerlijk kookcadeau van hét kookeiland van NL bij aanschaf van uw Tieleman-keuken*
4)  Een uitnodiging voor de spectaculaire Tieleman Woon&Lifestyle beurs 
     (op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober 2018)

5)  EXTRA acties van onze leveranciers*
*   Vraag naar de voorwaarden bij één van onze keukenadviseurs



Kom naar onze unieke keukenshowroom of  maak gemakkelijk een vrijblijvende afspraak met één van onze deskundige keukenadviseurs en profiteer direct mee. Beleef alvast online onze unieke keukenbeleving met meer dan 70 keukens, lunchroom, (kinder)Bioscoop, LivingWall, Playstations en nog veel meer...


Palmares Tieleman Keukens:

2003   uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland'  (CBW)
2004   uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland'  (CBW)
2009   uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland'  (KIM)
2010   ontvanger Warme Douche (TROSRadar)
2011   Beste Zelfstandige Winkel van Nederland (ING Retailprijs)
2012   50-jarig Jubileum Familiebedrijf Tieleman
2012   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2012   Financieel gezond (groene vlag van Graydon, AA-status)
2013   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2013   Financieel gezond (groene vlag van Graydon) 
2013   Beste Familiebedrijf van West Nederland  (NCFB)
2014   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2014   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2014   Beste Familiebedrijf van Goeree-Overflakkee (EilandenNieuws)
2015   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2015   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2016   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl, 8,7 uit meer dan 1.400 reviews)

2016   Winnaar Nationale Business Succes Award Keukenbranche 2016
2017   55-jarig Jubileum Familiebedrijf Tieleman
2017   Opiness Topwinkel (8,6 uit meer dan 1.500 reviews)
2018   10-jarig Jubileum showroom Middelharnis (56 jaar familiebedrijf)
2018   Beste Service Award (8,9 uit meer dan 1.600 reviews)



Tieleman Keukens is ook uw specialist voor uw keukenrenovatie en/of uw bijkeuken.