Tieleman

WinterFeestMaanden bij Tieleman Keukens

  

WinterFeestMaanden Tieleman Keukens

Wij zijn dankbaar en trots om te mogen melden dat wij in 2020 door Opiness.nl voor de 9de keer op rij bekroond zijn als Beste in keukens. Met inmiddels ruim 2.200 reviews scoren wij als zelfstandige keukenspecialist een 9,0. Daarnaast worden wij in 2020 door Opiness.nl ook als ‘Best beoordeeld 2020’ in de rubriek keukenaanbieders. Om dit te vieren organiseren we tot en met 28 februari 2021 de WinterFeestMaanden op hét kookeiland van Nederland! Dit betekent groots KEUKENVOORDEEL en nog veel meer keukenfeest!´╗┐´╗┐

Naast onze vaste kwaliteit, service en zekerheid ontvangt u vele andere voordelen. Onze traktatie aan u:
1)    Grote keukenverrassing bij aanschaf van uw Tieleman-keuken* 
2)    Een (h)eerlijk kookcadeau van hét kookeiland van Nederland ´╗┐´╗┐bij aanschaf van uw Tieleman-keuken*´╗┐
3)    EXTRA ACTIES van onze leveranciers*

 * Vraag naar de voorwaarden bij één van onze keukenadviseurs´╗┐´╗┐´╗┐


LET OP: wegens de huidige Coronamaatregelen is onze showroom tot en met 19 januari 2021 gesloten. Wel zijn we digitaal bereikbaar en kunt u gebruikmaken van onze virtuele services.
Lees hier meer over ons beleid.

WinterFeestMaanden Tieleman Keukens

Bekijk onze unieke keukenshowroom of  maak gemakkelijk een vrijblijvende afspraak met één van onze deskundige keukenadviseurs en profiteer direct mee.´╗┐

Tieleman Keukens is ook uw specialist voor uw keukenrenovatie en/of uw bijkeuken.´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐

Palmares Tieleman Keukens

2003  uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland'´╗┐  (CBW)
2004  uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland'´╗┐  (CBW)
2009   uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland'  (KIM)
2010   ontvanger Warme Douche (TROSRadar)
2011   Beste Zelfstandige Winkel van Nederland (ING Retailprijs)
2012   50-jarig Jubileum als familiebedrijf
2012   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)´╗┐´╗┐´╗┐
2012   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2013   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)´╗┐
´╗┐
2013   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)´╗┐
2013   Beste Familiebedrijf van West Nederland (NCFB)
2014   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)´╗┐
2014   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
´╗┐´╗┐
´╗┐2014   Beste Familiebedrijf van Goeree-Overflakkee 2014 (EilandenNieuws)
2015   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2015   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl – 8,7 uit 1.200 reviews)
2016   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl – ´╗┐8,7 uit > 1.350 reviews)
´╗┐2016   Winnaar Nationale Business Succes Award Keukenbranche 2016´╗┐´╗┐
2017    Opiness Topwinkel (8,8 uit meer dan 1.500 reviews)
2017    55-jarig Jubileum´╗┐´╗┐ Familiebedrijf Tieleman´╗┐
2018    Opiness Topwinkel (8,9 uit meer dan 1.600 reviews)´╗┐
2018    10-jarig Jubileum showroom Middelharnis´╗┐ (56 jaar familiebedrijf)´╗┐
2018    Beste Service Award (8,9 uit meer dan 1.800 reviews)´╗┐
2019    Beste Service Award (8,9 uit meer dan 2.000 reviews)
2020   Opiness Best Beoordeeld 2020 (in de rubriek keukenaanbieders)´╗┐´╗┐


Beleef alvast online onze unieke keukenbeleving met meer dan 70 keukens, lunchroom, (kinder)Bioscoop, LivingWall, Playstations en nog veel meer...´╗┐´╗┐´╗┐