Tieleman

Winnaars klavertje vier

  
Tieleman Keukens heeft 20.000 fans op Facebook. Hier zijn we natuurlijk enorm blij mee. Zoals beloofd reiken we vier prijzen uit aan vier willekeurige fans. Benieuwd of jij een prijs hebt gewonnen? Lees snel verder...

Winnaar Princess kofferset
De winnaar van de Princess kofferset is Piet van Wanrooij. Gefeliciteerd Piet met deze mooie prijs! Niet gewonnen? Je maakt nog steeds kans op de Miele koffiemachine, Borreti-buitenkeuken of Skichalet-vakantie. Deze prijzen worden de komende weken verloot onder de fans van Tieleman Keukens.
P.s. heb jij onze keukenbrochure al aangevraagd? Bij deze brochure ontvang je een smakelijke verrassing! 

Winnaar Miele koffiemachine
De winnaar van de Miele-koffiemachine (ter waarde van 599 euro) is Danielle Noord. Gefelicteerd Danielle met deze mooie prijs! Niet gewonnen? Je maakt nog steeds kans op de Boretti-buitenkeuken of Skichalet-vakantie. Deze prijzen worden de komende weken verloot onder de fans van Tieleman Keukens.
P.s. heb jij onze keukenbrochure al aangevraagd? Bij deze brochure ontvang je een smakelijke verrassing! ´╗┐ 

Winnaar Boretti-buitenkeuken
De winnaar van de Boretti-buitenkeuken is Rene Boudestijn. Gefelicteerd Rene met deze mooie prijs! Niet gewonnen? Je maakt nog steeds kans op de Skichalet-vakantie. Deze prijs wordt volgende week verloot onder de fans van Tieleman Keukens.´╗┐

Winnaar Skichalet-vakantie
De winnaar van de Skichalet-vakantie is Joost Beekman. Joost, gefeliciteerd met deze hoofdprijs! Niet gewonnen? Volgende week start de nieuwe actie op de site van Tieleman Keukens.

Alle winnaars worden begin november uitgenodigd om hun prijzen in ontvangst te nemen bij Tieleman Keukens.

Begin november zijn de prijswinnaars in het zonnetje gezet in de showroom van Tieleman Keukens, Danielle Noord stuurde een foto op van de ontvangen prijs. Dhr. Rene Boudestijn moet nog reageren op de gewonnen prijs.