Tieleman

Opiness Topwinkel 2017

  

Tieleman Keukens werd in 2016 door Wugly.nl voor de 5de keer op rij uitgeroepen tot Topwinkel van Nederland! Ruim 1.400 klantervaringen van Tieleman Keukens resulteerde in gemiddeld een 8,7 en daarbij de 'Beste KeukenWinkel van Nederland'! Het zijn waarderingen van klanten die door onze medewerkers verdiend worden, daarom zijn wij als familiebedrijf zo trots en blij met:  een 8,7 uit meer dan 1.400 klantbeoordelingen op prijsniveau, prijs/kwaliteit, personeel, assortiment, service, aanbiedingen. 

             

In 2017 is Wugly.nl overgegaan in de onafhankelijke reviewsite Opiness.nl en Opiness bekroond Tieleman Keukens voor de 6de keer op rij als Beste in keukens. Met inmiddels ruim 1.500 reviews scoren wij als zelfstandige keukenspecialist een 8,6. Lees hier de klantervaringen van Tieleman Keukens.

Over Opiness.nl
Opiness.nl is onafhankelijk online platform waar je dienstverleners kunt beoordelen en vergelijken op klantoordeel. Met de Opiness reviews kun je een betere keuze maken voor een bedrijf wat bij je past. Reviews van andere klanten geven vertrouwen. Opiness verzamelt ook klantreviews die gegeven worden via marktonderzoek- en klantfeedback bureaus, daarmee creëren we een sterk fundament aan betrouwbare reviews van echte klanten van bedrijven bij jou in de buurt maar ook van landelijke aanbieders.

Opiness verzamelt alle klantreviews op één plek zodat er een compleet overzicht ontstaat wie de beste service en kwaliteit levert volgens klanten. Door je ervaringen te delen help je andere klanten in hun keuze en krijgen bedrijven tips wat ze beter kunnen doen of meer klanten door goede aanbevelingen.