Tieleman

Opiness Topwinkel 2019 keukens

  

In 2019 wordt Tieleman Keukens voor de 8ste keer op rij door Opiness bekroond ´╗┐als Beste in keukens. Met inmiddels ruim 1.900 reviews scoren wij als zelfstandige keukenspecialist een 8,9. ´╗┐Het voltallige Tieleman-team is hier erg trots op, dankbaar voor en blij mee.

https://opiness.nl/review/tieleman-keukens´╗┐´╗┐

https://opiness.nl/review/tieleman-keukens´╗┐

 

´╗┐

Over Opiness.nl
Opiness.nl is onafhankelijk online platform waar je dienstverleners kunt beoordelen en vergelijken op klantoordeel. Met de Opiness reviews kun je een betere keuze maken voor een bedrijf wat bij je past. Reviews van andere klanten geven vertrouwen. Opiness verzamelt ook klantreviews die gegeven worden via marktonderzoek- en klantfeedback bureaus, daarmee creëren we een sterk fundament aan betrouwbare reviews van echte klanten van bedrijven bij jou in de buurt maar ook van landelijke aanbieders.

Opiness verzamelt alle klantreviews op één plek zodat er een compleet overzicht ontstaat wie de beste service en kwaliteit levert volgens klanten. Door je ervaringen te delen help je andere klanten in hun keuze en krijgen bedrijven tips wat ze beter kunnen doen of meer klanten door goede aanbevelingen.