Tieleman

Partner Goeree-Overflakkee Runners RopaRun

  

 VOLG ONZE HELDEN HELDEN VIA:  http://www.roparunflakkee.nl/

Goeree-Overflakkee – Roparunteam 159 neemt in 2020 voor de 28e keer deel aan de Roparun, een bijzondere mijlpaal. Dit Roparunjaar starten ze wederom in het Goeree-Overflakkee jasje. Het team wordt de komende jaren ondersteund door Eilandmarketing Goeree-Overflakkee. De teamnaam is daarmee veranderd in ‘Goeree-Overflakkee Runners’. Het team zal volledig in de huisstijl van ‘Goeree-Overflakkee mijn eiland!’ deelnemen aan de Roparun. In Eilandmarketing Goeree-Overflakkee heeft het team een partner gevonden die hen helpt om Goeree-Overflakkee sportief nog beter op de kaart te zetten en belangrijker: nog meer geld op te halen voor de goede doelen.

Inwoners van Goeree-Overflakkee leveren een topprestatie en samen met lokale bedrijven zorgen zij voor een mooie financiële bijdrage die ten goede komt aan mensen met kanker. “Goeree-Overflakkee is daarvoor een prima trainingslocatie, je kunt hier fantastisch mooi hardlopen en fietsen.” Steeds meer bedrijven voelen zich verbonden met de Roparun en dragen bij aan het doel. In totaal hebben de teams al meer dan 1 miljoen euro bijeengebracht. 

De trotse partners van de Goeree-Overflakkee Runners zijn:
Estate Invest  –  http://estateinvest.nl/
Automotions Knops  –  https://www.automotions.nl
InterChem / InterGreen  –  http://www.interchem.nl/
tbp electronics  –  http://www.tbp.nl/pages/nl/home.php
De Vogel Adviesgroep  –  https://www.devogel.nl/
Tieleman Keukens  –  https://www.tielemankeukens.nl/

Alle partners zullen binnenkort worden gepresenteerd via allerlei kranten, websites en social media: http://www.roparunflakkee.nl/