Tieleman

Kwaliteit & Service

  

Kiest u voor Tieleman, dan kiest u voor kwaliteit en levenslange service! Bij aankoop van een Tieleman Keuken kiest u niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een gedegen team van adviseurs en zelf opgeleide monteurs. En u kiest voor een service die al jaren tot de verbeelding spreekt. Het prijskaartje is belangrijk, niemand wil te veel betalen. Kiest u bij Tieleman Keukens voor een voordelige keuken, dan nog staat kwaliteit voorop. Helaas geldt dat in deze markt niet voor iedereen...


Laat u niet misleiden!

Ga niet alleen op de prijs af. Vaak blijkt zo'n ‘eenmalige aanbieding’ of die keuken met ‘superkorting’ een nachtmerrie als deze van aanzienlijk mindere kwaliteit blijkt te zijn of de montage niet behoorlijk wordt uitgevoerd. Hiervan zijn helaas maar al te veel voorbeelden bekend.
Bekijk hier hoe onze klanten ons waarderen. Uw zekerheden

Wij begrijpen dat u bij de aanschaf van uw keuken de maximale financiële zekerheid wilt. U koopt immers niet iedere dag een keuken. Via onze unieke Tieleman-bankgarantie geven wij u dan ook vooraf deze 100% financiële zekerheid! Ook financiële garantie is een service behorend tot ons unieke totaalconcept! 

Met betrekking tot onze bankzaken werken wij graag samen met betrouwbare partners. Daarom werken wij sinds jaar en dag samen met de ING. Heeft u vragen over de Tieleman-bankgarantie, dan kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs! Klik hier voor de bankgarantie

Tieleman Service Concept

Tieleman Keukens staat al meer dan 55 jaar voor 100% kwaliteit; gewaarborgd door gerenommeerde leveranciers die aan onze hoge eisen voldoen. Door ons unieke Service Concept zelfs tot jaren na aankoop van uw keuken, onze eigen (service)monteurs en een eigen serviceafdeling, houden we complete controle over het gehele traject. Hierdoor wordt het kopen van een keuken echt een feest en kunt ook u volmondig ons streven naar die 100% zekerheid en klanttevredenheid beamen!

Tieleman Keukens

Eigen logistiek centrum

Loop ook een rondje door ons logistieke centrum en ervaar ook onze orde, netheid en discipline in het logistieke centrum voor een optimale levering, montage zonder manco's en beschadigingen:  www.tielemankeukens.nl/tielemantour

Magazijn Tieleman Keukens

Eigen werkplaats

Om maatwerk te leveren beschikken we bij Tieleman Keukens over een eigen werkplaats. In die werkplaats kunnen we timmeren, frezen, lassen en heel secuur materialen op het juiste formaat zagen. De eigen werkplaats beschikt over de modernste apparatuur, waardoor er voor elke woonwens een keuken op maat gefabriceerd kan worden.

Tempo en kwaliteit gewaardborgd

De vakmensen die in onze werkplaats actief zijn, houden van tempo maken. Ze streven ernaar om de klant zo snel mogelijk tevreden te stellen en blij te maken met een mooie nieuwe keuken. Uiteraard houden ze de kwaliteit altijd in ere, een keuken wordt pas afgeleverd als die spik en span is.

Tieleman Keukens werkplaats

Wat is de levertijd van een nieuwe keuken?

Hoe lang duurt het voor een keuken geplaatst wordt? De levertijd is afhankelijk van verschillende factoren.

Factor 1: Levertijd van onze leveranciers
Factor 2: Planning van onze monteurs

Vaak is het zo dat de levertijd van onze leveranciers ongeveer gelijk is met de planning van onze monteurs. Houd er rekening mee dat de levertijd van een gemiddelde keuken circa 10 tot 12 weken is. Vooral een grotere keuken met luxere keukenapparaten kan een langere levertijd hebben.

Een 'snellere' optie is een showroomkeuken. Deze kunt u namelijk binnen enkele weken meenemen en eventueel zelf plaatsen.
Wilt u de exacte levertijd van een keuken weten? Bel of mail met Tieleman Keukens, of kom langs in onze showroom

Nieuwe keuken Tieleman Keukens

Tieleman bankgarantie

De zekerheid van een Tieleman-bankgarantie: wij feliciteren u met de aankoop van uw nieuwe Tieleman-Keuken!

Wij begrijpen dat u bij zo’n investering de maximale financiële zekerheid wilt. Via deze Tieleman-bankgarantie geven wij u dan ook vooraf deze 100% financiële zekerheid! Ook financiële garantie is een service behorend tot ons All-Inclusive concept!  Indien wij de keuken niet kunnen leveren, kunt u uw aankoopbedrag via deze bankgarantie terugvorderen. Dit verzoek dient schriftelijk te worden gedaan bij de bank en moet binnen de geldigheidsduur van de bankgarantie vallen 

Tieleman Keukens staat al meer dan 55 jaar voor 100% kwaliteit; gewaarborgd door gerenommeerde leveranciers die aan onze hoge eisen voldoen. Ook met betrekking tot onze bankzaken werken wij graag samen met betrouwbare partners. Daarom werken wij sinds jaar en dag samen met de ING. 

Aan het afsluiten van een bankgarantie zijn eenmalige kosten verbonden van € 150,-. Dit bedrag kunt u overmaken naar rekeningnummer  (IBAN) NL08 INGB 0000 4618 87  t.n.v. Tieleman Keukens o.v.v. bankgarantie en uw referentienummer. Na uw betaling van de € 150,- zorgen wij ervoor dat u de bankgarantie-akte van de ING ontvangt, dit is afhankelijk van de leveringstermijn van uw keuken. 

Het aankoopbedrag van uw keuken kunt u na ontvangst van de bankgarantie-akte apart overmaken naar rekeningnummer  (IBAN) NL72 INGB 0666 4111 31  t.n.v. Tieleman Keukens. De bankgarantie treedt alleen in werking zodra beide bedragen op de correcte bankrekeningnummers ontvangen zijn. De bankgarantie is standaard 4 maanden geldig. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze financiële administratie via 0187 – 602555 of via monique.breevoort@tieleman.nl 

Tieleman Keukens

Wilt u meer weten over onze Kwaliteit & Service?

Bij het kopen van een nieuwe keuken komt veel kijken. We kunnen ons voorstellen dat u op het gebied van kwaliteit en service vragen heeft. Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan om vooraf een afspraak te maken.

Maak een afspraak