Van Gils aanrechtbladen

Van Gils aanrechtbladen

Natuursteenbedrijf Van Gils Marmer & Graniet te Rhoon is al sinds 1935 actief in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van natuursteen. Van Gils is gespecialiseerd in natuursteen vloeren, aanrechtbladen en grafmonumenten. Door het ambachtelijk vakmanschap en nieuwe methoden en technieken kan Van Gils prachtige natuursteen producten leveren van hoge kwaliteit.

Keukenmagazine aanvragen

Werkbladen van marmer, graniet en composiet

Aanrechtbladen van natuursteen zijn mooi, uniek en tijdloos, de keuken krijgt een luxe en sfeervolle uitstraling. Natuursteen aanrechtbladen hebben veel voordelen en zijn er in vele kleuren en uitvoeringen.

Van Gils aanrechtbladen
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Volledig maatwerk

Als aanrechtblad worden uiteenlopende natuursteensoorten en ook composiet materialen gebruikt. Allemaal met andere eigenschappen en gebruikskwaliteiten.

Het vereist altijd een maatwerk advies om tot de juiste keuze te komen die past bij uw gebruik. Bij alle aanrechtbladen van Van Gils Graniet kunnen onze adviseurs u per steensoort aangeven wat er wel en niet van verwacht mag worden. Dan kunt u bepalen of het voor uw gebruik de juiste oplossing is. Want de juiste steen in de juiste kleur, voor de juiste toepassing daar gaat het uiteindelijk om.

Van Gils aanrechtbladen
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Onderhoud

Aanrechtbladen van natuursteen en dan met name graniet en composiet, zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Toch moet er met een aantal dingen rekening gehouden worden. Bij Van Gils Marmer & Graniet impregneren ze alle aanrechtbladen standaard en dit hoeft slechts eenmalig te gebeuren. De impregneerlaag kan alleen aangetast worden door oplosmiddelen. Gebruik daarom voor het dagelijks onderhoud alleen warm of heet water en eventueel een licht schoonmaakmiddel.

Granietsoorten met een “open” structuur, meestal de lichtere kleuren, kunnen soms vlekken vertonen als gevolg van oliën of vetten. Om blijvende verkleuring te voorkomen dienen deze vlekken direct met chloor of waterstofperoxide (minimaal 20%) gereinigd te worden. Ook groenten- en fruitsappen kunnen een verkleuring veroorzaken waar de impregneerlaag beschadigd is.

Van Gils aanrechtbladen
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Meer weten?

Meer weten over aanrechtbladen van Van Gils? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

Geplaatste Tieleman-keuken met aanrechtblad van Van Gils
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek