Tieleman

Keukentrends 2020: nog heel even en dan is het jaar alweer voorbij en begint er een nieuw jaar. Een nieuw jaar met nieuwe noviteiten op het gebied van keukens en keukenapparatuur

18-11-2019
De keukentrends van 2020… bij Tieleman Keukens weten we er alles van. Welke keukens gaan het helemaal worden in 2020? En welke nieuwe snufjes geven uw keuken net even wat meer luxe, woongenot en kookgemak? Voor 2020 kunt u weer veel moois en goeds verwachten. Naast een aantal verrassende nieuwe ontwikkelingen zetten trends die we in het afgelopen jaar hebben zien groeien, door in 2020. Laat u inspireren door de nieuwste trends op keukengebied. 

VRAAG HET GRATIS TIELEMAN KEUKENMAGAZINE AAN

1. Een persoonlijke woonkeuken

De keuken is niet langer een functionele plek om te koken. Deze ruimte is nu het kloppend hart van het huis waar iedereen graag samenkomt. De keuken staat centraal in het huis en in het gezin. Het is niet voor niets dat tegenwoordig in nieuwbouwhuizen de grootste ruimte de keuken is, en niet het woongedeelte. Een kookeiland past hier perfect bij en geeft uw interieur een gouden randje.

Ook zien we in de keukentrends van 2020 dat materialen van de keuken doorgetrokken worden in de rest van de woning, zodat de keuken opgaat in het interieur. En daardoor zien we dat stijlen worden gemixt. Zo wordt uw nieuwe keuken nóg persoonlijker. En dat is toch wat u wilt? Een persoonlijke, unieke keuken die perfect past in uw huis en interieur. 

Keukentrends 2020 Tieleman Keukens

2. Een duurzame keuken met uitstraling

Over duurzaamheid wordt al langer gesproken, maar woonliefhebbers vinden het steeds belangrijker om te weten waarom het nu echt duurzaam is wat er gemaakt wordt. Bij Mereno wordt de reis van het materiaal steeds meer in kaart gebracht, waardoor inzichtelijk is waar het hout vandaan komt en wie ermee gewerkt heeft. Ambacht en handwerk maken een opmars. En dat ziet u terug in de keuken. Vindt u dit belangrijk? Lees dan meer over Mereno keukens bij Tieleman Keukens.

Er wordt steeds meer geëxperimenteerd met het gebruiken van overgebleven materialen en het recyclen van materialen. Duurzaamheid en schoonheid gaan steeds meer hand in hand. Want wat mooi is, hoeft geen schadelijke gevolgen voor de natuur te hebben. Deze keukentrend zien we in 2020 niet alleen terug in de keuken, maar ook in de rest van de woning. ´╗┐´╗┐

Lees verder op www.tielemankeukens.nl/keukentrends-2020´╗┐