Tieleman

Tieleman Keukens Special Menu by Joop Braakhekke

  

Aperitief
Welkom op hét kookeiland van Nederland!

Een veloute van asperges met als drijvend kookeiland een kwarteleitje

 

Amuse
Een warme deken
Een macaron van Coquille Saint Jacques met bloemkoolmousse, caviar en
een warme deken van lichte crème van algen

 

Voorgerecht
Gas erop

Een kreeft met een mayonaise gemaakt met garnalenolie waarover een
witte tomatenschuim uit de kidde en met komkommerchutney

 

Voorgerecht
Kwaliteit en service
Verse kwaliteitskabeljauw met een salsa van Granny Smith, kappertjes,
ansjovis op gegrilde prei met een glimlach van service


Hoofdgerecht
Het koken in een Tieleman-keuken moet een feest zijn
Het feest van de keuken vervat in een lamsnavarin, zacht gaar gestoofd lamsvlees,
met een carnaval van jonge groenten in de vorm van kleine bolletjes als groene courgette,
oranje pompoen, donkerrode biet, witte meiknol en gele aardappel

 

Desert
Eerlijk is heerlijk
De eerlijke smaak van in vanille boter gegaarde rabarber met in crème de cassis
gemarineerde aardbeien als de koningen pronkend op de troon van heerlijk roomijs

 

After Diner
Nagenieten ´┐Ż la Tieleman
Grand Marnier
Chateau Tieleman: Drostdy Hof, merlot
Tieleman-bloed: Harmonie de Roseline Rouge

 

 

Samengesteld door Joop Braakhekke

in samenwerking met Tieleman Keukens.