Aperitief
Welkom op hét kookeiland van Nederland!
Een veloute van asperges met als drijvend kookeiland een kwarteleitje
Amuse
Een warme deken
Een macaron van Coquille Saint Jacques met bloemkoolmousse, caviar en
een warme deken van lichte crème van algen
Voorgerecht
Gas erop
Een kreeft met een mayonaise gemaakt met garnalenolie waarover een
witte tomatenschuim uit de kidde en met komkommerchutney
Voorgerecht
Kwaliteit en service
Verse kwaliteitskabeljauw met een salsa van Granny Smith, kappertjes,
ansjovis op gegrilde prei met een glimlach van service
Hoofdgerecht
Het koken in een Tieleman-keuken moet een feest zijn
Het feest van de keuken vervat in een lamsnavarin, zacht gaar gestoofd lamsvlees,
met een carnaval van jonge groenten in de vorm van kleine bolletjes als groene courgette,
oranje pompoen, donkerrode biet, witte meiknol en gele aardappel
Desert
Eerlijk is heerlijk
De eerlijke smaak van in vanille boter gegaarde rabarber met in crème de cassis
gemarineerde aardbeien als de koningen pronkend op de troon van heerlijk roomijs
After Diner
Nagenieten � la Tieleman
Grand Marnier
Chateau Tieleman: Drostdy Hof, merlot
Tieleman-bloed: Harmonie de Roseline Rouge
Samengesteld door Joop Braakhekke
in samenwerking met Tieleman Keukens.