Tieleman

Tieleman Keukens maatschappelijk en betrokken

  

´╗┐´╗┐´╗┐ 
´╗┐
´╗┐´╗┐´╗┐ 

´╗┐Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Tieleman Keukens hoog in het vaandel. Op allerlei manieren onderneemt Tieleman op een duurzame manier als het bouwen van een duurzaam pand met een WKO installatie en zonneweg (parkeerterrein) en inmiddels 476 zonnepanelen. Op productniveau werkt Tieleman met leveranciers die energiezuinige en duurzame producten levert.  


                        

Sponsoring
Tieleman Keukens heeft een duidelijk beleid op het gebied van sponsoring. Het streven is namelijk om zoveel mogelijk activiteiten te steunen met doelen in de regio waar Tieleman Keukens werkzaam en dus nauw bij betrokken is. Onderstaand enkele voorbeelden van verenigingen, evenementen en stichtingen waaraan Tieleman Keukens zich heeft verbonden. 

Roparun
De estafette loop van Rotterdam naar Parijs is een jaarlijks terugkerend evenement. Tieleman Keukens is al sinds het eerste uur hoofdsponsor van twee teams die aan deze uitdaging meedoen. Afgelopen jaren wisten de beide teams prachtige resultaten te behalen. Behalve dat het een fantastisch sportief evenement is, genereert de Roparun ook fondsen voor goede doelen als de Daniël den Hoedkliniek in Rotterdam en Hospice Calando te Dirksland.

 

Lokale sportteams 
Tieleman Keukens is ondermeer de trotse hoofdsponsor van de atletiekafdeling van MSV & AV Flakkee,Tour Club Ouddorp en van De omloop van Goeree-Overflakkee 

Hellevoetsluis ondersteund. voetbalverenigingen Melissant en DBGC. Daarnaast worden ook de sportverenigingen uit de regio, zoals Voetbalvereniging Stellendam, Voetbalvereniging WFB, Voetbalvereniging Zuidland, Voetbalvereniging Bernisse, Voetbalvereniging Hellevoetsluis en Korfbalvereniging.

De Omloop van Goeree-Overflakkee is een jaarlijks terugkerend evenement op het eiland Goeree-Overflakkee. De omloop is een prestatie-wandeltocht van 110 kilometer die men af moet leggen binnen 24 uur. Start en finish is in Middelharnis bij het Diekhuusplein. Wat begon als grap, met een tiental deelnemers, is inmiddels uitgegroeid tot een spektakel waaraan zo'n 1000 wandelaars meedoen.Diversen 
Tieleman Keukens ondersteunt ook ´╗┐jaarlijks het 'Pop in Concert' verzorgt door fanfareorkest de Hoop, daarnaast is Tieleman Keukens één van de hoofdsponsoren van recreatiecentrum De Staver.

 

Vrienden van ziekenhuis Dirksland
Op 16 mei 2007 werd de stichting 'Vrienden van ziekenhuis Dirksland' in het leven geroepen. De stichting 'Vrienden van ziekenhuis Dirksland' heeft als doel gelden te verwerven waardoor het ziekenhuis extra voorzieningen kan realiseren die niet uit het normale ziekenhuisbudget kunnen worden betaald.

Calando
Calando is een huis waar mensen kunnen komen, die ongeneeslijk ziek zijn. Er wordt zogenoemde Palliatieve Zorg geboden. Palliatieve Zorg is niet gericht op 'weer gezond' worden maar veel meer het bestrijden van hinderlijke symptomen van de ziekte en het waardig afscheid nemen van het leven. De mensen, die in Calando verzorgd kunnen worden, hebben kanker, een ernstige spierziekte of aids. De bewoners verkeren in de laatste levensfase maar niet ieder komt om te sterven want ook het overbruggen van een moeilijke periode in de ziekte kan reden tot opname zijn.

 

Stichtingen en goede doelen