Tieleman

Sub-Zero Wolf design apparatuur by Tieleman Keukens

  

Sub-Zero Wolf is een merk dat hoogwaardige keukenapparatuur levert. Voor de echte kookfanaat is Sub-Zero Wolf het neusje van de zalm. Wilt u meer weten over design apparatuur van Sub-Zero Wolf? Kom dan eens langs bij Tieleman Keukens en ervaar de sensatie van Sub-Zero Wolf zelf. 

Vraag het gratis keukenmagazine van Tieleman Keukens aan. 

 

´╗┐

Sub-Zero Wolf kookmodules

Sub-Zero Wolf´╗┐ heeft zes verschillende kookmodules die samen het ideale fornuis voor de hobby kok maken. De zes modules zijn een wok module, een gas module, een electrische module, een stoompan, een friteuse en een grill.´╗┐ Bekijk ze zelf bij Tieleman Keukens en laat u adviseren door één van onze medewerkers. 

Sub-Zero Wolf keukenapparatuur bij Tieleman Keukens

Tieleman Keukens is één van de weinige plaatsen in Nederland waar Sub-Zero Wolf zo uitgebreidt is opgesteld. In de showroom van Tieleman Keukens te Middelharnis is een complete keukenopstelling met Sub-Zero Wolf te bewonderen met o.a. ´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐Subzero-Wolf wokbrander, stoomdomino, (wijn)klimaatkast, vrieskast, koelkast, ovens, warmhoudlade.

Meer weten?

Wilt u meer weten of Sub-Zero Wolf keukenapparatuur en persoonlijk advies? Neem dan contact op met Tieleman Keukens of maak direct een afspraak met onze keukenspecialisten. 

Maak een afspraak 

Sfeerimpressie Sub-Zero Wolf keukenapparatuur 

Subzero - Wolf in combinatie met  eiken Eggersmann keuken en Arte Eco aanrechtblad (by tieleman keukens)

 ´╗┐
Subzero - Wolf in de showroom van Tieleman Keukens´╗┐

 

 

´╗┐
Sub-Zero and Wolf by tieleman keukens

 Meer informatie vindt u op: Subzero-Wolf