Tieleman

Staetes Wonen - Nieuwe woonformule in Nederland

  

Staetes Wonen is een nieuwe speler op de woningmarkt met een flinke dosis ambitie. Staetes heeft alles in eigen huis. Van verhuur- en serviceteam tot ontwikkelteam met eigen projectontwikkelaars en -managers, architecten en interieurontwerpers. Hoewel de organisatie jong is, de mensen zijn ervaren. Samen bouwen ze aan een mooie formule.

Staetes Wonen verhuurt appartementen met een hoog uitrustings- en afwerkingsniveau op aantrekkelijke locaties. Ze zorgen ervoor dat wonen voor mensen van 50 tot 110 jaar aangenaam is. Marc van Hagen, algemeen directeur van Staetes: “We zijn iedere dag bezig met comfortabele en veilige woon- en leefomgevingen voor een latere levensfase. Er wordt hard gewerkt. Het team is gemotiveerd en toegewijd. Maar we genieten ook. Sportief of samen een hapje eten, dat maakt niet uit. We lijken eigenlijk best veel op onze bewoners.”

Wat kan wonen bij Staetes voor je betekenen?

Bewoners van Staetes wordt een breed pakket aan services aangeboden. Wanneer je meer zorg en ondersteuning nodig hebt, is de woonomgeving hiervoor geschikt. De woonomgeving bevordert een actief, gezond en zinvol leven tot op hoge leeftijd. Ze brengen bewoners samen en helpen de gemeenschap op gang door bijvoorbeeld een gezellig samenzijn, het vormen van een kookclub of het organiseren van een bridgeavond of lezing.

Bij iedere nieuwe Staetes locatie organiseert Staetes Wonen samen met de bewoners een interessant jaarprogramma. De gemeenschap is er ook om met elkaar om te gaan of te helpen. Ook kan er een uitwisseling zijn tussen bewoners van verschillende Staetes locaties.

Staetes app

Er is een speciale Staetes App ontwikkeld om het contact te oragniseren en activiteiten te plannen. De app is te bedienen via de telefoon of tablet en in de app kan men aangeven wanneer en waarbij ondersteuning nodig is of waarbij je anderen wilt ondersteunen. Heb je bijvoorbeeld in de financiële sector gewerkt, dan kun je bewoners wellicht helpen met hun belastingaangifte. Met elkaar en voor elkaar! Wonen bij Staetes is living apart together.´╗┐´╗┐

Project Graefse Bos

Het Graefse Bos in Rosmalen is het eerste project van Staetes Wonen. Midden in het bos en omringd door waterpartijen van de oude kloostertuin realiseert Staetes 3 luxe woonpaviljoens met in totaal 48 appartementen. Elk paviljoen bestaat uit 16 appartementen in 3 uitvoeringen en fraaie gezamenlijke voorzieningen.

 

Voor meer informatie over Staetes Wonen, verwijzen we je graag naar de website van Staetes´╗┐