Snaidero Board: een moderne keuken voor moderne mensen!
Tieleman

Snaidero Board by Tieleman Keukens

  
Hedendaagse woontrends vragen om gemeenschappelijke woonruimtes die licht en open zijn, zonder dat er functionele beperkingen zijn. Dat is precies waar de Snaidero Board keuken aan voldoet. Deze moderne keuken voldoet aan alle gewenste functionele en esthetische eisen. Deze keuken is zo flexibel dat hij aan elke ruimte aangepast kan worden!

Flexibele keuken nodig? Kies de Snaidero Board!

Keukenontwerper Pietro Arosio ontwierp de Snaidero Board met een bijzondere gedachte: de keuken kan namelijk aangepast worden aan elke gezinssituatie! Dus of je nu alleen met je partner bent of dat jullie een gezin van vier kinderen hebben: Snaidero biedt een geheel aanpasbare keuken. Bekijk de film voor een duidelijke uitleg.

De Snaidero Board geheel op maat gemaakt

Wanneer je kiest voor de Snaidero Board, dan kies je voor een keuken die volledig naar wens samen te stellen is. Zo heb je de keuze uit tientallen kleuren en afwerkingen. Ook voor de werkbladen is er enorm veel te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een aanrechtblad van roestvast staal of kies voor een houten werkblad. Daarnaast zijn er tal van overige opties die geheel naar wens toe te passen zijn in de Snaidero Board, zoals de verlichting, de kastruimte et cetera. 

 

  

Kies jij ook voor de Snaidero Board?

We mochten al voor een aantal klanten een Snaidero Board geheel naar wens samenstellen. Dit doen we uiteraard ook graag voor jou! Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs. We voorzien je dan van uitgebreid advies en informeren je over alle ins & outs van deze keuken. Wil je jezelf eerst meer laten inspireren, vraag dan onze brochure aan. Dit is geheel kosteloos!