Tieleman

Skichalets.nl

  

Uw eigen skichalet met all inclusive service. Ideaal voor families, vrienden en bedrijfsuitjes.

Tieleman Keukens en Skichalets.nl samen sterk door service!

Skichalets.nl: Je eigen catered skichalet met all inclusive service. De vrijheid van een skichalet aangevuld met het gemak dat je ontbijt, diner, schoonmaak en huishouding voor je wordt verzorgd. Inclusief onbeperkt drankjes als wijn, bier, fris, koffie en thee. Van eenvoudige tot luxe skichalets. Beslist niet duur, door de vele inbegrepen extra's. Ideaal voor families, vrienden, gezinnen en bedrijfsuitjes.

 

 

Dus als je twijfelt tussen een hotel of een appartement, dan is een catered skichalet de ideale oplossing voor groepen die het zonde vinden om hun kostbare vrije tijd te moeten verspillen aan het doen van boodschappen, te moeten bepalen wie nu voor de hele bubs het ontbijt en avondeten moet verzorgen en andere corvee-klussen te klaren. De schoonmaak en de huishouding? Dat doen we thuis wel weer. Want het is tenslotte wel vakantie en dan wil je onbezorgd genieten en niet bezig zijn met verplichtingen. Al die betaalbare service wordt verzorgd door een Nederlandse chaletstaf die op een onverklaarbare wijze onzichtbaar is, maar aanwezig is als het moet en je privacy waarborgt.

De relaxte opzet van een catered skichalet is ook voor gezinnen met kinderen uitermate geschikt. De kinderen kunnen eerder eten dan de ouders en krijgen een kindermenu in het eigen skichalet. De ouders kunnen later eten en borrelen terwijl de kinderen al heerlijk onder de wol liggen. En je kinderen zijn net als thuis, fijn en vertrouwd dichtbij en niet zoals in een hotel op de vierde etage ergens achteraf. Met de babyfoon op tafel, onbezorgd en gezellig natafelen met je familie en vrienden.

Zijn je kinderen de deur uit en heb je inmiddels kleinkinderen, dan wil je toch niets liever als gezellig onder elkaar te zijn met de hele familie in een oergezellig skichalet waarbij alles tot in de puntjes is geregeld.

Luxe, maar beslist niet duur! Voor een week in januari of maart kan je al voor zo'n € 380,- p.p.p.w. verblijven in een catered skichalet. Skichalets.nl is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en is door Zoover uitgeroepen als Winnaar Beste Wintersportorganisatie van Nederland.

 De kosteloos brochure morgen op je deurmat? Bel 0182 634 523 of mail naar info@skichalets.nl

www.skichalets.nl