Tieleman

5 redenen om de showroom van Tieleman Keukens te bezoeken

  

Wat uw budget ook is: bij Tieleman Keukens is er altijd een keuken die bij u past. Wilt u ons volledige aanbod bewonderen? Van de mooiste budgetkeukens tot de meest exclusieve topsegment woonkeukens: in onze showroom in Middelharnis krijgt u ze allemaal te zien. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar met professioneel advies en in onze lunchroom kunt u genieten van een ambachtelijke maaltijd of een kop koffie met een stukje taart. Op deze pagina geven wij u 5 redenen om gezellig naar Tieleman Keukens te komen.

Vraag ons gratis magazine aan

1. Smaakvolle gastvrijheid: een gratis lunch van onze chefkok

Wij geloven dat het kopen van een keuken een feest moet zijn. Daarom staan gastvrijheid en gezelligheid hoog bij ons in het vaandel. Wanneer u bij ons een afspraak maakt om langs te komen, krijgt u een geheel verzorgde lunch cadeau in onze lunchroom Werelds In-Side. Op die manier kunt u onder het genot van een hapje en een drankje rustg nadenken over de keuken die het beste bij u past.

2. Kwaliteitskeukens voor elk budget: van scherp geprijsd tot zeer exclusief

Wanneer u een keuken zoekt, zit u bij Tieleman Keukens altijd goed; ongeacht uw budget. Wij beschikken over kwalitatief hoogstaande budgetkeukens waar u een leven lang mee vooruit kunt. Maar wij beschikken ook over zeer exclusieve keukens in het topsegment van de markt. Kortom: waar u ook naar op zoek bent, wij beschikken altijd over een passende kwaliteitskeuken.

3. Geen opdringerige verkopers, maar eerlijke keukenadviseurs met vakkennis

Wij begrijpen dat het kopen van een keuken een grote stap is. Daarom bieden onze keukenadviseurs u de ruimte om rustig rond te kijken. Wij hebben geen opdringerige salesmedewerkers die u lastigvallen of pushen, maar beschikken over goed opgeleide adviseurs die voor u klaar staan wanneer u vragen heeft. Onze adviseurs beschikken tevens over geavanceerde software waarmee ze samen met u een 3d-model van uw nieuwe keuken kunnen maken. Door van te voren de afmetingen van uw keukenruimte op te meten en deze mee te nemen naar de showroom, kunt u ter plaatse kijken welke keukenafmeting bij uw woning past.

4. Achtvoudig winnaar van de felbegeerde Opiness TopWinkel Awards!

De Opiness Topwinkel 2019 Award is voor de achtste maal op rij gewonnen door Tieleman Keukens. Wij zijn namelijk verkozen tot 'Beste in keukens'. Uit duizenden reviews geven onze klanten het cijfer 9 voor onze dienstverlening. Daar zijn we trots op! Ook in het aankomende jaar gaan we er weer alles aan doen om deze felbegeerde award voor de negende keer binnen te slepen.

5. Komt u van ver? Combineer uw bezoek aan Tieleman Keukens met een dagje uit in de omgeving

Wij krijgen dagelijks klanten over de vloer die ver moeten rijden om naar onze showroom te komen. In zo'n geval is het de moeite waard om er een dagje uit van te maken. Onze winkel is gesitueerd op Goeree-Overflakkee, een eiland onder Rotterdam. Op het eiland kunt u zich voor of na uw bezoek aan Tieleman Keukens uitstekend vermaken. Enkele tips van onze medewerkers die in de regio wonen:

Natuurlijk bent u zonder afspraak ook van harte welkom in onze showroom, maar wanneer u overweegt een keuken te kopen, is een afspraak beslist een aanrader. Allereerst omdat wij speciaal voor u een verkoopadviseur regelen, en tevens omdat wij u graag van een gratis lunch voorzien!

Maak een afspraak