Tieleman

Projectkeukens Tieleman

  Tieleman Keukens levert, installeert en/of renoveert keukens wereldwijd (!) voor allerlei projecten. Wij hebben onder andere keukens geleverd en gemonteerd in Hong Kong, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, België en Duitsland.

Tieleman Keukens heeft ruim 55 jaar ervaring in het coördineren van grote en kleine (nieuwbouw)projecten. Specifieke wensen van bijvoorbeeld:

  • keukens in zorginstellingen (ook keukens voor invalide / minder valide mensen)
  • keukens op binnenvaartschepen of andere scheepskeukens (maritieme sector)
  • keukens voor huurwoningen van woningcoörperaties
  • keukens voor de retail: winkels en winkelpanden
  • keukens voor villaparken of vakantieparken
  • keukens voor kantoorpanden
  • keukens in (vakantie)woningen in het buitenland

Bovenstaand is voor Tieleman een bekende weg. Ook het renoveren van keukens is een specialiteit van Tieleman Keukens. Zelf de artist impressions voor het project kunnen wij voor je verzorgen.

Wil je gemakkelijk en snel een keukenvoorstel voor jouw project. Inclusief tekeningen, specificaties en een totaalprijs (inclusief montage door eigen team)? Neem dan contact op met Edwin Klepper en Arie-Cornelis Bakker via projecten@tieleman.nl of 0187-602555. Via het onderstaande formulier kun je jouw voorkeuren alvast kenbaar maken. Wij nemen na de aanvraag zo spoedig mogelijk contact met je op. 

 AANVRAAG KEUKENVOORSTEL PROJECTEN:

 

 
 
 
Ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen.


Aanvullende informatie als (bouw)tekeningen, specificaties en/of wensen kun je alvast verzenden naar projecten@tieleman.nl 

Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld, zijn uitsluitend voor intern gebruik en kunnen ten alle tijden worden aangepast of verwijderd.

Meer keukenontwerpen vind je op www.tielemankeukens.nl/keukenontwerpen-van-tieleman-keukens