Tieleman

Projectkeukens Tieleman

  Tieleman Keukens levert, installeert en/of renoveert keukens wereldwijd (!) voor allerlei projecten. Wij hebben onder andere keukens geleverd en gemonteerd in Hong Kong, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, België en Duitsland. Tieleman Keukens is al ruim 55 jaar ook uw partner bij nieuwbouwprojecten! Het leveren en plaatsen van projectkeukens is één van de specialiteiten van het hechte familiebedrijf.

Maak een afspraak 

Jarenlange ervaring met (nieuwbouw)projecten

Tieleman Keukens heeft ruim 55 jaar ervaring in het coördineren van grote en kleine (nieuwbouw)projecten. Specifieke wensen van bijvoorbeeld:

  • keukens in zorginstellingen (ook keukens voor invalide / minder valide mensen)
  • keukens op binnenvaartschepen of andere scheepskeukens (maritieme sector)
  • keukens voor huurwoningen van woningcoörperaties
  • keukens voor de retail: winkels en winkelpanden
  • keukens voor villaparken of vakantieparken
  • keukens voor kantoorpanden
  • keukens in (vakantie)woningen in het buitenland

Bovenstaand is voor Tieleman een bekende weg. Ook het renoveren van keukens is een specialiteit van Tieleman Keukens. Zelf de artist impressions voor het project kunnen wij voor je verzorgen.

Wil je gemakkelijk en snel een keukenvoorstel voor jouw project. Inclusief tekeningen, specificaties en een totaalprijs (inclusief montage door eigen team)? Neem dan contact op met Bas den Besten en Edwin Klepper via projecten@tieleman.nl of 0187-602555. Via het onderstaande formulier kun je jouw voorkeuren alvast kenbaar maken. Wij nemen na de aanvraag zo spoedig mogelijk contact met je op. 

AANVRAAG KEUKENVOORSTEL PROJECTEN:

 

 
 
 
Ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen.


Aanvullende informatie als (bouw)tekeningen, specificaties en/of wensen kun je alvast verzenden naar projecten@tieleman.nl
Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld, zijn uitsluitend voor intern gebruik en kunnen te allen tijde worden aangepast of verwijderd.

Meer keukenontwerpen vind je op www.tielemankeukens.nl/keukenontwerpen-van-tieleman-keukens

Tieleman Keukens ontzorgt uw nieuwbouwproject

Tieleman ontzorgt uw complete nieuwbouwproject waaronder de meerwerklijsten, artist impressions, de technische tekeningen en de levering, montage plus oplevering van de keukens. De artist impressions leveren wij desgewenst voor uw complete project. Wij kunnen er ook voor zorgen dat het leidingwerk wordt aangepast, uw eventuele stucwerk wordt verzorgd en de bestaande keuken wordt gedemonteerd.

Tieleman mag inmiddels al jarenlang vele aannemers en projectontwikkelaarstot haar klantenkring rekenen. Naast reguliere nieuwbouwprojecten zijn er door de jaren heen veel projecten gedaan op het gebied van senioren / invalide keukens / gehandicapte keukens voor zorginstellingen, keukens op binnenvaartschepen (en overige maritiem), exclusieve keukens voor villaparken, totaalpakket keukens voor vakantieparken, keukens voor huurwoningen (woningcoörperaties), kantoorpanden, appartementencomplexen, winkels en winkelpanden.

Klantgerichte aanpak

Ook bij nieuwbouwprojecten is de klantgerichte aanpak van Tieleman Keukens de bron van het succes. Dat begint vanaf het moment van ontvangst in de showroom, waar aan de hand van de wensen van de klant een geheel individueel keukenontwerp op maat wordt samengesteld. En dat loopt door tot en met de plaatsing van de keuken door een team van eigen monteurs. De gebruiker van de keuken staat in dit proces altijd centraal. Bekijk hier hoe wij keukens installeren. 

Wilt u meer weten? Neem dan contact op of maak een afspraak.

Maak een afspraak