Tieleman

Binnenkijker: familie Abresch – Snaidero Vision met Miele

  

Deze keer in onze binnenkijker van Tieleman Keukens een prachtige Italiaanse designkeuken die we bij familie Abresch hebben geplaatst. Een keuken die gekenmerkt wordt door de vloeiende lijnen en de ergonomische uitstraling die dit oplevert. Alle onderdelen van deze keuken zijn voorzien van een bepaalde geometrie, welke samen de compositie van de keuken vormen.

Een keuken die uit twee verschillende kleuren bestaat. Het kookeiland is in de kleur Champagne Micalized en de kastenwand in de kleur Pure Black.

Kookeiland met LED-strip

Bijzonder aan deze designkeuken is het ruimtelijke kookeiland met LED-strip. De poot van het eiland zorgt voor een ruimtelijke uitstraling en de bijzonder vorm oogt elegant, exclusief en verfijnd. In de poot zit een geïntegreerde LED-strip, prachtig om te zien!

Apparatuur en accessoires

De keuken is voorzien van apparatuur van Miele. In de kastenwand zit een combi-stoomoven en een inbouw koffiemachine met daaronder een Miele warmhoudlade. Voor de kookplaat is gekozen voor een Miele inductiekookplaat met TempControl voor perfecte braadresultaten. De Temperatuur van de pan wordt constant gehouden en niets aan kan branden. Ook is de keuken voorzien van een Miele koelkast en vaatwasser. Het aanrechtblad is een gepolijst granieten aanrechtblad in de kleur Nero Assoluto.

Bij deze mooie strakke keuken hoort natuurlijk een mooie kraan. De Quooker Flex met zeeppompje in rvs passen mooi in deze moderne keuken. In het aanrechtblad is een stopcontact ingebouwd, zodat stroom altijd bij de hand is. Het mooie van dit stopcontact dat deze naar beneden gedraaid kan worden, zodat het stopcontact niet zichtbaar is wanneer het niet gebruikt wordt.

Verschillende uitvoeringen

Kijk voor meer informatie over de Snaidero Vision op de website van Tieleman Keukens. De Snaidero Vision is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs om een ontwerp te maken die past bij uw wensen.

Kijk voor nog meer geplaatste Tieleman-keukens op: www.tielemankeukens.nl/geplaatste-keukens
Ook een keukenontwerp laten maken? www.tielemankeukens.nl/afspraak-maken

Specificaties

  • Snaidero Vision
  • Miele combi-stoomoven
  • Miele warmhoudlade
  • Miele koelkast
  • Miele inbouw koffieautomaat
  • Miele vaatwasser
  • Miele inductiekookplaat
  • Arte aanrechtblad (Kleur; Nero Assoluto gepolijst)
  • Quooker Flex
  • Quooker zeeppomp

Interesse in deze keuken? Maak een afspraak!

  

Vergelijkbare keukens:

Schüller Alea Matt / Targa (+ bijkeuken) met Atag, Quooker en Bora

Schüller Alea Matt / Targa (+ bijkeuken) met Atag, Quooker en Bora

Bekijk keuken
Binnenkijken in een Tieleman-keuken te Oostvoorne

Binnenkijken in een Tieleman-keuken te Oostvoorne

Bekijk keuken
Snaidero Look met Siemens en Bora

Snaidero Look met Siemens en Bora

Bekijk keuken
Tieleman-Exclusief Mantua by Mereno

Tieleman-Exclusief Mantua by Mereno

Bekijk keuken