Nieuwe keukens in 2017: dit zijn ze!
Tieleman

Nieuwe keukens 2017

  
De keuken van tegenwoordig is meer dan een plaats waar wordt gekookt en afgewassen, het is een ontmoetingsplaats voor het hele gezin, familieleden, vrienden en kennissen. Koken is een feest, een lifestyle en vooral een bezigheid waardoor mensen dichter tot elkaar komen. Samen koken is dé trend van 2017.

Wij stellen je graag voor aan een aantal keukens uit onze collectie, puur voor de inspiratie. Er zijn 1.001 smaken. Keukenstijlen worden steeds vaker gecombineerd en geheel in één lijn doorgetrokken met de woonkamer. De keuken wordt niet weggestopt in een achterafkamertje, nee, jouw keuken mag gezien worden.

Riverdale keukeninspiratie

De succesvolle keukenserie van Riverdale is een keuken van ons allemaal. De keuken wordt gekenmerkt door een sfeervolle stijl met een stoer tintje. Houten producten voeren de boventoon, met een witte, naturel of zwarte finish. De keuken kleed je helemaal aan met passende accessoires waardoor deze een eigentijdse en romantische stijl krijgt.

Nieuwe Next125 keuken

Misschien is een Next125 keuken iets voor jou! De combinatie van hout en glas creëert een spannend schouwspel. Een combinatie van gewaagde kleuren maakt een keuken uniek en geeft een verassend mooi optisch genot. Het gebruik van hoge kasten, wandpanelen en een ruim opgezet kookeiland maken de keuken ruimtelijk en strak, afgewerkt met een elegante aanzettafel. Over smaak valt niet te twisten en dat is precies de reden dat wij bij Tieleman Keukens steeds weer de uitdaging aangaan om jouw droomkeuken samen te stellen.

Snaidero: Italiaanse en modern kookgenot

Italiaans is meer dan 'Pasta di Mamma', de Italiaanse keukenstijl is warm en een genot om naar te kijken. Een woonkeuken waarin door het hele gezin die voortreffelijke maaltijd wordt bereid, dat is Italië. De Italiaanse- en moderne keukenstijl gaan makkelijk door één deur. Greeploze keukendeurtjes, sierlijke rondingen en warme kleuren zijn kenmerkend voor de Snaidero keukencollectie. De keukens van tegenwoordig zijn vaak een combinatie van twee werelden en soms zelfs drie. De combinatie van keukenstijlen maakt je keuken uniek, een keuken waar je als eigenaar trots op bent.

Brochure aanvragen

Bij Tieleman Keukens vind je oneindig veel keukeninspiratie. Om je alvast een voorproefje te geven willen wij je graag een GRATIS keukenbrochure aanbieden, een brochure met keukenvoorbeelden en leuke acties. De brochure bereid je voor op je bezoek aan onze showroom. Je kunt ook online een afspraak maken met een keukenadviseur, die je helpt om jouw droomkeuken uit te zoeken.