Tieleman

Zoekt u een landelijk kookeiland?

  

Een landelijke keuken is in Nederland zeer populair. Dit heeft alles te maken met het boerenkarakter van deze keuken; een stijl die past bij de romantiek en sfeer van het Hollandse platteland. Bent u een echte culinaire liefhebber met een warm gevoel voor landelijke keukens? Dan kan een landelijk kookeiland niet ontbreken.

Vraag ons gratis keukenmagazine aan -->´╗┐

Landelijke keukens met kookeiland: een gouden combinatie

landelijke keuken

Met een kook- of werkeiland krijgt u meer aanrechtruimte, wat ideaal is wanneer u van koken houdt. Ook oogt uw keuken exclusiever, want zeg nu zelf: een kookeiland is een echte eye-catcher. U kunt een landelijke keuken herkennen aan een aantal elementen:

  • Een warme sfeer die gegenereerd wordt door houttinten
  • Tegeltjes in een tijdloze, maar toch ook klassieke stijl
  • Ruimte mogelijkheden om stijlen te combineren

Met dat laatste bedoelen we dat een landelijke stijl heel aardig te combineren is met industriële en moderne aspecten. En dat levert indrukwekkende resultaten op.

Welke keukenstijlen zijn er?

Keukens kennen talloze stijlen, maar bij Tieleman Keukens onderscheiden we hoofdzakelijk de volgende stijlen keukens:

Uiteraard zit er veel overlap tussen deze stijlen. En ook de manier waarop u uw keuken samenstelt, is hiervoor bepalend. Zo heeft u vrijheid in het kiezen van grepen, inbouwapparatuur, kranen, tegels en nog veel meer. Dit levert allemaal weer een andere belangrijke bijdrage aan het algehele uiterlijk van uw keuken.

landelijke keuken

Voor al deze keukens beschikken wij over keuken- en kookeilanden. Want wij geloven dat het kopen van een keuken een feest moet zijn. Wilt u dat zelf ook ervaren? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kom langs. Krijgt u van ons vrijblijvend advies een heerlijke lekkernij cadeau in de lunchroom.

 

Laat u zich liever eerst inspireren? Vraag dan ons gratis keukenmagazine aan -->